.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Стачка в Пловдив

Драги съфорумници от Пловдив както най вероятно сте забелязали стачката в Пловдив се разпусна заради несериозността на организатора та искам да запитам има ли навити да организираме истинска стачка? Става въпрос че не трябва да стачкуваме само за по-дълги ваканции а и за промяна на образователната с-ма защото от там ни идват дертовете. Ако има навити да организираме нещо нека пишат и по едно ЛС имам идеи за организацията както и за други неща.

Вече има страница във facebook

Като си толкова голям мераклия, да са беше сетил, че форумите могат да се посещават от едни хора с униформи, които възпрепятсват всичко, което им наредят едни други, на които няма да им хареса да се почувстват несигурни.

Цитирай Първоначално написано от SemperFidelis
    Като си толкова голям мераклия, да са беше сетил, че форумите могат да се посещават от едни хора с униформи, които възпрепятсват всичко, което им наредят едни други, на които няма да им хареса да се почувстват несигурни.
    Ако беше се замислил малко преди да ме затапваш щеше да видиш в интернет че стачките са разрешени от конституцията дори стига да са организирани както трябва.

Вие тука сте ебаси глупаците.Стачките са разрешени ако си поискал от общината разрешение и те трябва да решат дали да ти разрешат.Не всяка стачка е законосъобразна.Също никой от тея така наречените униформени батковци няма да се занимава с коментите на някакъв дечко в някакъв сайт за някъква стачка.
    Аз съм за стачка.Но да не мислиш,че ще има някакъв ефект освен символичен и как по-точно ще промениш образователната система.Да тя си е за основен ремонт,но какво предложение ти можеш да дадеш да се промени и мислиш ли,че като отидеш да стачкуваш ще я променят,като в тази държава за много по-важни работи не се взимат мерки независимо протести,стачки и т.н.
    ПП:Аз съм от Пловдив.

Супер фен
    Тя цялата държава е недоволна и нищо не се прави по въпроса, хамоли за вашата ваканция някой ще си мръдне пръста - най-много да си го преместят от единия крачол в другия.

Добре не разбирам защо всички си мислят че като си седим пред компютрите или в кафетата ще променим нещо. Всичко се започва от някъде. Ремикса ако искаш ми пиши на лично някакъв скайп или да ти дам моя да обсъдим това онова ако си навит. А относно стачките до колкото прочетох закона са разрешени ако съответната институция е предупредена в срок не по кратък от 1 седмица и стачката не нарушава обществения ред и нормалното протичане на околния живот така да се каже

Град
    София
    Тука във форума има 100тина човека от Пловдив,от който да речем 20 човека ще видят тая тема и само 1 ще каже на приятелите си за идеята...Няма смисъл...То щом в София-СОФИЯ!!! 1,4 милиона души град не можахме 1 протест да напраим,значи нищо няма да стане...

Аз пък ще ти кажа защо не успяха да станат стачките в София и Пловдив първия път. Защото това са големи градове и всеки си вика "Ми аз в какъв голям град живея то толкова хора ще ходят с мен без мен все тая , я дай да си седя в къщи." Вижте че шумен , дупница дето са шепа хора сравнение със София се сабраха близо по 1000 човека че и повече...

От Пловдив съм и съм за стачката.Има много неща с който аз не съм съгласна а и съм сигурна,че не съм единствена Подкрепям с две ръце идеята Ви !!!

Пуснахме събитие във фейсбук тук можете да се запишете. Освен това помолихме за помощ Младежки съвет Пловдив и очакваме отговор.

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    що не дойдете да поработите при мен да ви понауча как се бачка по празниците и ще ви дам най-приятната работа да чистите лайна

а аз ще си кибича по цял ден както правя и в момента на работата си
    ОДИН!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си