.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

какво харесвате в противоположният пол ?

--------------------------------------------------------------

пример:

аз съм мъж наи много харесвам в женити гърдите им сичко друго в тях е прекрасно не искам да ставам повърхностен но няма нищо по хубаво за един мъж от един хубафо оформен чифт гърди
    -------------------------------------------------------------

Град
    София
    В никъв случай гърдите не са ми приоритет!Смисъл не държа много гърдите да са супер големи-даже предпочитам средни и стегнати(обикновено естествените големи гърди имат предимно дебеланите)За мен е много важно да има хубаво симетрично лице момичето и хубаво тяло като цяло-крака,дупе,коремче...И естествено едно от най-важните неща е характера и чара!

Цитирай Първоначално написано от Greennight
    В никъв случай гърдите не са ми приоритет!Смисъл не държа много гърдите да са супер големи-даже предпочитам средни и стегнати(обикновено естествените големи гърди имат предимно дебеланите)За мен е много важно да има хубаво симетрично лице момичето и хубаво тяло като цяло-крака,дупе,коремче...И естествено едно от най-важните неща е характера и чара!
    несам казал че другите неща са грозни просто едни естествени гърди среди по размер така хубаво стегнати са наслада за очите и това е първото кото гледа един мъж

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от HolySpirit
    несам казал че другите неща са грозни просто едни естествени гърди среди по размер така хубаво стегнати са наслада за очите и това е първото кото гледа един мъж
    Е не мисля,че е чак първото...Никога не бих легнал с жена с грозно лице заради гърдите,но при обратната ситуация може да направя компромис...иначе наистина гледката е готина

Е не мисля,че е чак първото...Никога не бих легнал с жена с грозно лице заради гърдите,но при обратната ситуация може да направя компромис...иначе наистина гледката е готина
    незнам на колко год си но днешните младежи само там гледат и поне от това което виждам повечето варненки имат хубаво тяло готин външен вид и лицето им е яко но съм сагласен с теб че само заради гърдите нестава това беше само като пример

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    ЦИЦИИИИИИИИИ

Напълно подкрепям.

харесват ми мненията ви но не се отдляите от темата ако може повече женски мнения ще е много добре

...За външност е много субективно да говоря....За това пък ще кажа за характера..мъжество и смелост.....Ето това ме привлича!

Прптиворечието в погледа! Колкото по-голямо, толкова по-голяма буря!
    Може би там и тогава друга съм била ...

Като цяло характера и държанието ме привличат.
    P.S. Външност - дупето.

П Е Т Ъ Р

Голям фен Аватара на 50cent
    ами да видим най много ме привлича лицето,задника ,крака

Мега фен Аватара на chemist9009
    Град
    Столичная
    дупе и гърди...понякога характер....ако и двете категории са налице перфектно

варненки имат хубаво тяло
    Вярно!

моляви вище и тази тема на един мои фр http://www.teenproblem.net/f/viewtop...200994#8200994

Да има хубаво тяло и да не е 'кифла' !

Супер фен Аватара на kindergarden
    колкото и странно да звучи много ми харесват торсовете на мъжката част също и гърба и дупето...иии естествено чаровната усмивка

Определено очите (голямо предимство ако са зелени), също така като цяло тялото (не много мусколест, но не и кожа и кокали, нито пък някое плондерче ) и естествено характера, без него на къде (трябва да е мил, забавен и да си може да си отстоява мнението)

Толкова сте елементарни и гнусни, че ме е гнус да живея в такъв свят с хора като вас.

смерть![;
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Толкова сте елементарни и гнусни, че ме е гнус да живея в такъв свят с хора като вас.

смерть![;
    Имам чувството, че понякога ми четеш мислите.

Re: какво харесвате в противоположният пол ?

пример:

аз съм мъж наи много харесвам в женити гърдите им сичко друго в тях е прекрасно не искам да ставам повърхностен но няма нищо по хубаво за един мъж от един хубафо оформен чифт гърди

пример:

ТИ СИ УНИКАЛНО И РЕДКО СРЕЩАН МЕГА ПРОСТ ЧОВЕК

нима за теб за най важни само цици те на една жена.ЗНачи може да е грозна , глупава, с криви крака и очи ама щом има големи балкони ОК става за теб-прятелю ти си толкова заблуден и глупав че ще си останеш за винаги сам.

Аз няма какво да коментирам момчетата по горе са казали

Супер фен Аватара на kindergarden
    хаха добре бе
    стига сте се правили на супер моралните

Супер фен Аватара на Stotii
    И мислите ли, че момчетата по-горе не биха се възхитили на едни пищни красиви гърди !?

Re: какво харесвате в противоположният пол ?

Цитирай Първоначално написано от deadshadow13

пример:

пример:

ТИ СИ УНИКАЛНО И РЕДКО СРЕЩАН МЕГА ПРОСТ ЧОВЕК

нима за теб за най важни само цици те на една жена.ЗНачи може да е грозна , глупава, с криви крака и очи ама щом има големи балкони ОК става за теб-прятелю ти си толкова заблуден и глупав че ще си останеш за винаги сам.

Аз няма какво да коментирам момчетата по горе са казали
    тапако не случАИНО ПИшЕ ПРИМЕР ПРОСТАК НЕКАДЪРНИК

Цитирай Първоначално написано от Stotii
    И мислите ли, че момчетата по-горе не биха се възхитили на едни пищни красиви гърди !?
    Смешник, не става дума за това.

Нито за великия морал.

Ясно е, че външният вид е нещо много важно.
    Ясно е, че той е 1вото нещо, по което посрещаме човека.
    Ясно е, че ако той не ни допадне, няма да пожелаем да опознаем отсрещния човек.
    Лошо е обаче, когато всичко се свежда САМО ДО ТОВА, което се видя в темата от мъжката част, която не спря да коментира цици и задници, и се видя само едно кьораво мнение за характера и да била "сладка".

Втрещена съм от изказванията тип "Даже няма да те изпратя /по ума/, защото съм толкова тъп, че само външния вид ми прави впечатление"

Е, може би е нормално за този шибан форум, където пишат недорасли момченца, които имат мнооого хляб да изядат, докато станат истински мъже.

Случайно зададената тема е какво ХАРЕСВАТЕ в прот.пол, а не какво забелязвате при 1во впечатление. То е ясно, че 1во човек трябва да те привлече визуално.
    Ама след това?

Аз очаквах съвсем други отговори, но как да е...

А за мъжете, какво ми харесва в тях, дори не съм си помисляла да пиша за външен вид, защото е ясно, че все пак това е нещо основно.

Харесвам когато са покровителствено настрояни, харесвам мъжката им подкрепа, харесвам когато искат да те защитават и искат да те закрилят.
    Харесвам прегръдките и целувките им и погледите, които вкарват, които са влюбени. Харесвам силната им подкрепа и позиция, когато имаш проблем, или как се вживяват за незначителни неща също - сладко е.
    Донякъде ми харесва и когато проявяват някаква криворазбрана гордост /в нормални граници/

Това от мен.
    Надявам се не се очакваше да напиша, че това, което ми харесва са задниците, торсовете им и бла-бла.

Аз мисля, че въпросът в темата предполага доста по-генерален отговор, но всички вие тук предпочитате да стоите в плитчините.
    Еми окей, плацикайте си там. : )
    Като гледам дори сте горди, така че, проблемът е по-скоро мой, не ваш.

Happy life!
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен
    харесва ми като мога да споделям това което ми тежи и чувството, че има някой, който мисли за мен и това ме прави щастлив, отдавна изчезнало чувство в живота ми, за съжаление. всичко останало като цици, мици и мекици са глупости. всички имат цици, но не всички са сродната ти душа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си