.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Аз харесвам комбинацията от интелект + чар. Неинтелигентните жени просто няма как да ме заинтригуват за нещо повече от еднонощен секс маратон. Жалко, че такова животно дет търся е неоткриваемо, но... по-добре, донякъде.
    Temet Nosce

벨야카

Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Цитирай Първоначално написано от Stotii
    И мислите ли, че момчетата по-горе не биха се възхитили на едни пищни красиви гърди !?
    Смешник, не става дума за това.

Нито за великия морал.

Ясно е, че външният вид е нещо много важно.
    Ясно е, че той е 1вото нещо, по което посрещаме човека.
    Ясно е, че ако той не ни допадне, няма да пожелаем да опознаем отсрещния човек.
    Лошо е обаче, когато всичко се свежда САМО ДО ТОВА, което се видя в темата от мъжката част, която не спря да коментира цици и задници, и се видя само едно кьораво мнение за характера и да била "сладка".

Втрещена съм от изказванията тип "Даже няма да те изпратя /по ума/, защото съм толкова тъп, че само външния вид ми прави впечатление"

Е, може би е нормално за този шибан форум, където пишат недорасли момченца, които имат мнооого хляб да изядат, докато станат истински мъже.

Случайно зададената тема е какво ХАРЕСВАТЕ в прот.пол, а не какво забелязвате при 1во впечатление. То е ясно, че 1во човек трябва да те привлече визуално.
    Ама след това?

Аз очаквах съвсем други отговори, но как да е...

А за мъжете, какво ми харесва в тях, дори не съм си помисляла да пиша за външен вид, защото е ясно, че все пак това е нещо основно.

Харесвам когато са покровителствено настрояни, харесвам мъжката им подкрепа, харесвам когато искат да те защитават и искат да те закрилят.
    Харесвам прегръдките и целувките им и погледите, които вкарват, които са влюбени. Харесвам силната им подкрепа и позиция, когато имаш проблем, или как се вживяват за незначителни неща също - сладко е.
    Донякъде ми харесва и когато проявяват някаква криворазбрана гордост /в нормални граници/

Това от мен.
    Надявам се не се очакваше да напиша, че това, което ми харесва са задниците, торсовете им и бла-бла.

Аз мисля, че въпросът в темата предполага доста по-генерален отговор, но всички вие тук предпочитате да стоите в плитчините.
    Еми окей, плацикайте си там. : )
    Като гледам дори сте горди, така че, проблемът е по-скоро мой, не ваш.

Happy life!
    Ей това е! =D> =D> =D>
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Аз съм момиче и за мен са важни очите,излъчването,ръцете от външния вид.
    Иначе интелигентността,чувствот за хумор и състраданието..
    Първото правило на магьосника гласи: 'Хората са глупави. Могат да бъдат накарани да повярват на всяка лъжа или защото го искат,или защото се страхуват, че то може да бъде истина...'

очите,лицето дупетооо и темммммм
    АЗ ОБИЧАМ ГАДЖЕТО СИ!

Супер фен Аватара на kindergarden
    И къде видя,че сме казали,че САМО ТОВА ни харесва?Много знаете да лаете...Темата,както е зададена с този пример,предразполага точно към такива отговори, касаещи външния вид...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си