Първоначално написано от
Stotii
И мислите ли, че момчетата по-горе не биха се възхитили на едни пищни красиви гърди !?
Смешник, не става дума за това.
Нито за великия морал.
Ясно е, че външният вид е нещо много важно.
Ясно е, че той е 1вото нещо, по което посрещаме човека.
Ясно е, че ако той не ни допадне, няма да пожелаем да опознаем отсрещния човек.
Лошо е обаче, когато всичко се свежда САМО ДО ТОВА, което се видя в темата от мъжката част, която не спря да коментира цици и задници, и се видя само едно кьораво мнение за характера и да била "сладка".
Втрещена съм от изказванията тип "Даже няма да те изпратя /по ума/, защото съм толкова тъп, че само външния вид ми прави впечатление"
Е, може би е нормално за този шибан форум, където пишат недорасли момченца, които имат мнооого хляб да изядат, докато станат истински мъже.
Случайно зададената тема е какво ХАРЕСВАТЕ в прот.пол, а не какво забелязвате при 1во впечатление. То е ясно, че 1во човек трябва да те привлече визуално.
Ама след това?
Аз очаквах съвсем други отговори, но как да е...
А за мъжете, какво ми харесва в тях, дори не съм си помисляла да пиша за външен вид, защото е ясно, че все пак това е нещо основно.
Харесвам когато са покровителствено настрояни, харесвам мъжката им подкрепа, харесвам когато искат да те защитават и искат да те закрилят.
Харесвам прегръдките и целувките им и погледите, които вкарват, които са влюбени. Харесвам силната им подкрепа и позиция, когато имаш проблем, или как се вживяват за незначителни неща също - сладко е.
Донякъде ми харесва и когато проявяват някаква криворазбрана гордост /в нормални граници/
Това от мен.
Надявам се не се очакваше да напиша, че това, което ми харесва са задниците, торсовете им и бла-бла.
Аз мисля, че въпросът в темата предполага доста по-генерален отговор, но всички вие тук предпочитате да стоите в плитчините.
Еми окей, плацикайте си там. : )
Като гледам дори сте горди, така че, проблемът е по-скоро мой, не ваш.
Happy life!