- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Помощ!!! Вълнисти папагали.
Такам обръщам се към тези които имат или са имали вълнист папагал. Моя папагал е на 1 годинка и откакто съм го взела изобщо не е докосвал никакви плодове или зеленчуци и това много ме притеснява, защото пише, че трябвало да се хранят разнообразно, в противен случай това щяло да се отрази много зле на папагалчето т.е. ще се разболее. Вече се чудя какво да правя, дали да го заведа на ветеринарен лекар, но незнам това с какво ще помогне и затова се обръщам към вас. Моля ви дайте някакви савети или начини с които мога да науча папагалчето да се храни и с плодове и зеленчуци. Наистина много ви моля, помогнете ми![]()
Благодаря предварително!!!![]()
![]()
blqblq
А бе 'земи се запри..
Много спичаш, преди години имах 2 папагала и никога не съм ги хранил с плодове или зеленчуци, само с специална храна за вълнисти папагалчета и си бяха добре.
омфг..
абе водиш го на ветеринар и толкова! Кви са тея "ама аз мислех да го водя, ама такова-ама онакова, ама да питам вас.." пф
Щом толкова се притесняваш- ВЕТЕРИНАР.
п.п. грешен раздел.
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Мии ти пробва ли да му дадеш..... ;д
Имал съм вълнисти папагали и им давах от време на време ябълка,банан,круша. И салам съм им давал - ядат го ....
п.п отрежи малко парченце плод и му го допри до човката за да го раздразниш и ще започне да го калве...
и това го постваш от ЛЮБОВ ли в тоя раздел ... с папагала имате голямо бъдеще и много малки папагалчета ,...
темата не е много за тука ама все пак ...
Аз имам . Както хората така и животните си иматвкус. Може тези плодове и зеленчуци които му предлагаш да не му харесват. Има много видове храни с разнообразни продукти и витамии. Моя специалномного обича маруля и краставица. обича и неща които не бива да яде като пилешко и шоколад. Така че най дбре си му вземай храни с витамини в тях. в който изоомагазин да идеш ще ти пепоръчат нещо като им обясниш какво е положението.
Вълнисти папагали? В раздел Любов?![]()
![]()
![]()
![]()
ANIMAL SEX 'N LOVEEEEEE !![]()
Ненαвиждαм ви..
не, зαщото сте пραзнu в глαвαтα,
α защото сте пραзнu в съρцαтα..
В много случаи продавачите дори си нямат на идея за какво им се говори... http://forum.zoomania.org/viewtopic.php?f=145&t=6145 Тук има доста инфо за тях. И в самият форум е изписано доста.Първоначално написано от art
аз
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last