- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- За косата
Въпросът ми може да ви се стори много тъп, ноо...
Искам да попитам има ли някакъв проблем за косата ако й слагам повече от 1 спрей/балсам и т.н. Например днес си взех термозащитния крем на Лореал, розовия. Имам също и спрей на Елсев за увредена коса (един с червена капачка). И двете трябва да се използват на подсушена след измиване коса и исках да попитам добре ли е ако ги сложа едно след друго и двете?
Благодаря предварително!
лично аз не правя тъка защото косата се ,,утежнява,,т.е се сплескава по бързо и се омазнява.Ако косата ти е суха или нормална мисля че няма да е кой знае какво да ги съчетаеш,но ако е смесена към мазна като моята по-добре не прави тая грешка![]()
За Елсев не знам, но Лорел-а (доколкото разбрах става въпрос за Хот Лис-а) е достатъчно силен: )
Благодаря много! Аз пробвах ии косата ми стана адски мека, но точно днес смених и шампоана - пантен жълтия и не знам от кое е, но определено ми харесва ефекта.
И друго да питам, хубаво ли е след това да сложа и кристали, или направо на суха коса? И може ли някой да ми препоръча.
Кристалите ги слагай на леко влажни краища.
Оо..не й слагай толкова мн неща наведнъж.Едно е достатъчно.
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Кристалите за какво са?
http://www.facebook.com/pages/BU/216678611680677 !! <-- Хвърлете едно око.. ;*
Никога не сваляйте вие мъжете..Това просто не е природно. Никъде не се е чуло и видяло яйцеклетка да изскача през матката,
да намира сперматозоид в тестисите и там да се свързва с него.
Аз ползвам аболютно същите :Д:Д слагам млко от Елсев-а веднага щом изляза от банята, а когато вече е почти изсъхнала слагам тов на Лореал (Бтв то пише че се слага на влажна коса, робем ли е ако го слагам на суха?.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Не утежнявайте косите си бе хора - после се чудите, защо ви е слегнала на 2рия ден и ще питате как да направите обем..Ми то това е основното - НЕ я утежнявайте.Достатъчно е да сложите примерно едно балсамче ИЛИ маска с/без отмиване и най-много още някой друг продукт-в случая това на Лореал.Няма нужда след него и кристали и още куп други работи.![]()
Big or small, lies are lies!
Напълно съм съгласна.Първоначално написано от vagarious
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Не особено, но определено има влияние:/Първоначално написано от Sunshin3
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on