учих 5г ветеринарна медицина бях в мръсотия и какви ли не лайна беше гадно и трудно не ми се ходеше на даскало като всеки друг но завърших
сега работя по това което съм учил и тъй като имам знания и знам какво да правя там където работя съм уважавам и никой не ми вика на главата
освен това получавам хубава заплата за разлика от другите които работят за 300лв нон стоп и се отнасят с тях като с животни
за това учете че след време да ви уважават![]()
ОДИН!!!
Want some компот?
Трудно ще ти повярва някой...
Speed 3 Axela
Всеки иска такова добро развитие за себе си в бъдеще ама не при всеки се получаваПо една или друга причина са малко тези, които успяват да се преборят с хилядите пречки и да пробият
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Първоначално написано от chemist9009
Не е толкова важно да учим, колкото да изкласваме нагоре. Според мен, де.![]()
А наистина ли е така или както в много случай се получава да учиш като ненормален и после аджеба така или иначе да си работиш за по 300 на месец, а ?
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Със средно-специално, к'вото и да си говорим, до никъде не се стига...
Ако си завършил висше, е съвсем друга историята...
Ветеринарната медицина е висше образование, ако за това говориш
Изобщо не е друга история. И много пъти изобщо не опира до това какво можеш или какво образование имаш. Има стотици случаи на хора само със средно образование и доходоносна работа, и обратното.Първоначално написано от amk933
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Не е задължително...Има и ветеринарни техникуми и т.н.Първоначално написано от muscle
И още повече случаи на хора с висше образование и доходоносна работа. Един среднист никога не може да стигне един висшист в нормалния, цивилизован свят. Или, за да го стигне, ще му трябват години...Пък ти, ако искаш, си стой със средно...Изобщо не е друга история. И много пъти изобщо не опира до това какво можеш или какво образование имаш. Има стотици случаи на хора само със средно образование и доходоносна работа, и обратното.![]()
Ами специално ветеринарна медицина е магистарска степен
Иначе ветеринарни техникуми не знам дали има в България
+1 учим я учимПървоначално написано от SwEtyy
България в това число е изключение...защото ако нямаш връзки няма как да успееш в нашата държава.Имам една позната която е биотехнолог и взема повече пари като сервитьорка в обикновен ресторант.Явно ще има по платена работа ако запише доктурантура и след това се хабилитира като доцентПървоначално написано от amk933
![]()
Пък и много хора като завършат висше образование не работят по специалността си...а нещо друго
Ти мое и PHD да си и пак мое чистиш кенефите.... Образованието е до 1 степен... После ти трябва мозък!
От нищо не можете да направите повече пари от купуване-продаване!
Speed 3 Axela
И аз съм съгласен с тезата,че понякога висшето не играе чак такава роля,особено ако не си учил право или за доктор например...Аз лично имам позната,която е завършила ядрена физика и изкарва по 400 лева от БАН и още 200 от някви интернет обяви...Е извинявайте много...Средностатистическ кръчмар с основно образование и 70 кв.метра кръчма изкарва поне 3 пъти повече на месец...Това е България...
Ето доказателство на МОЯТА теза! И това не е България! Това е света!Първоначално написано от Greennight
Тоя кръчмар купува алкохола от някъде и го продава на 2-3 пъти по-виски цени...
Speed 3 Axela
Не, това е България, а не светът.Първоначално написано от NawleK
В света, ако кръчмаря изкарва 2000 лева на месец, то ядрения физик ще изкарва 6000.
познавам 3 момичета които имаш висше две от тях са сервитйорки другата работи продавачка в някъв магазин....затова не си мислете, че висшето ще ви направи богати.....
Висшето може да ни направи богати само в чужбина...а там кадри се търсят във всеки сектор.В България висшистите имат бъдеще само ако имат връзки или се набутат да работят в някой университет(ако искат да работят по специалността си) и то за някви жълти стотинки![]()
![]()
амк
пиле ако си работиш по това което си учил дори и със средно специално ще искарваш доста
малък си още ще разбереш
ОДИН!!!
Не искам да разбирам. Няма да живея в България никога, а в цивилизованите страни има огромна разлика между среднист и висшист, и висшист и доктор. А и колкото и да спорим, със средно специално никога няма да имаш стартова заплата от $500, 000 на година, колкото получава един финансов адвокат току-що завършил Йейл или Харвард.Първоначално написано от darkPaladin
Другото - в САЩ един доктор получава с около 40% повече от един магистър, например...Разликата между среднист и висшист даже няма нужда и от коментар.
И да пак в нормалните страни повечето хора си работят по професията, а не стават чистачки на кенефи с висше икономическо (образно казано)...
Така е то в тази държава....икономистите чистят кенефи....инженерите са таксиметрови шофьори живеем си "весело" със заплати които стигат поне за хляб...а тези които са с основно или средно образование стават министри...![]()
![]()
![]()