Драги ми професори, всички вие обяснявате колко добре са хората с образование извън България, ма като изключим АМК някой от вас да е бил извън България за малко по-дълго?

Не... На този свят има определен брой работни места.. И ако например има 100 работни места за ядрени физици и има 500 човека завършили ядрена физика то ще има surplus от 400 човека... Или казано иначе 400 човека няма да работят по специалноста си..

Вие ако сте завършили нещо такова "велико" в България никой нема ви брой и за кисела краставичка в великата америка защото нямате техния лиценз...

И да се върнеме към моята теория че човека който се занимава с някакъв бизнес е по-добре от тоя ядрен физик. Като най-малкото тоя
ядрен физик има ли живот?

ДаркПаладин, ти не беше ли тоя дето раздаваше целувки на всички момичета в този форум? Или пък тоя дето обесняваше как трябва да биеш кучетата.... Доста сеир сме чели... Трудно ми се вярва че ти въобще имаш работа!

ПС: Приятно спорене с мене, и макар да не отговарям на повечето постове то поне ми е интересно да ги чета...