Оооооо...завършил преди 5 месеца даскало и тръгнал преди 1 на работа и вече ми говори като че ли е слязал от луната...
Жизненият ми опит точно ти не си човекът, който може да го преценя, защото най-малкото не ме познаваш. Като ти гледам мисленето ми е ясно що свят си видял и що реагираш така.
Хубаво бе...ходи в Румъния и се хвали на ляво и на дясно. При мен тия номерца със
-Знаеш ли къде ме поканиха?
-В Хондурас.
-Уау.
не минават, обаче. Можеш да ги лъжеш лапетиите из форума колко е велико да си ветеринарен техник в Букурещ, но на мен картинката ми е ясна и то не от филма или от новините (говоря за страната, не за професията). И не в Румъния не е лошо, но изобщо не е това, което си мислиш, защото се обзалагам, че не си стъпвал там, по начина, по който говориш или се опита да се изфукаш, надявайки се никой да не знае к'во е там.
Жалко е. Съжалявам. Тая тема изглежда точно като "Да ви се изфукам, че съм със средно-специално и получавам 1500 лв и ще ходя в Румъния." Супер, браво, ама не буди възхищение начина, по който го казваш/ демонстрираш.
ПП: И не не съм едно момче, което ходи на училище и нищо друго най-малкото, защото името ми се знае не на едно или две поприща, но говорим за свят, до който е малко вероятно да се докоснеш и, който е на 1000 мили от ветеринарната ти натура.