колкото по горд толкова повече падаш истината е че си на 1000мили от това което мислиш че си
нека ти кажа какъв си
за хората за света си никой нищо нещо което не съществува и не си мисли че като си опс какво си?ще ти кажа ти си едно егн
и не си мисли че някой ще те издигне ще те подмятат насам натам за да си напълнят джоба и като си им непотребен ще ти бият шута и няма да им дреме

и аз съм завършил за разлика от теб като вземеш диплома и ми кажеш

ето ти черно на бяло аз такъв и такъв тогава ми говори защото пред работодателя това ''мене ме знаят всички и се движа в еди каква си среда'' не важи ка моли да му кажеш такова нещо мечтай си да работиш там а друг е въпроса дали ще вземе теб или някой негов познат който няма и процент от твоите знания които са ми под въпрос защото не си ги затвърдил окончателно

сега си просто едно момче което много говори за ''светлото бъдеще''

нали знаеш какво е казал Хайтов едно е да искаш второ е да можеш

трето и четвърто е да го направиш

и като казах за бъдещето аз ти говоря за сега
точно сега аз започвам да градя кариера от скоро съм на работа и вече имам предложения от много големи фирми

и се замисли нали моя ветеринарлък е на 1000мили от теб какво ще стане ако пусна на пазара да речем 15тона храна която е заразена с нещо и ти хапнеш точно от нея?ще ти помогне ли света до който не мога да се докосна?

и аде кажи какъв е тоя свят който не мога да докосна?

аз поне съм се докоснал до реалния свят за разлика от теб