Цитирай Първоначално написано от darkPaladin
мда не слагам пунктоационни знаци но пиша българин правилно за разлика от теб

не се ли замисляш че може нарочно да не слагам знаци

не недей знам че не ти се отдава

и аз съм си прав каквото и да говориш и точно ти си този който се изказва неподготвен защото не съм видял един твой аргумент а само изрчения от типа

ти нищо не знаеш и говориш глупости
както сега моля те кажи за какво искаш да ти дам аргумент кажи ми за кавко спориш с мен каква е темата на спора тук става въпрос за мен не за останалите говоря за себе си ама нейсе аде ти си правия

дано ти дойде акъла един ден

Цитирай Първоначално написано от amk933
Непомалък
тука виждам 3 грешки ти правиш 3 грешки на дума на мене се смееш ох

пп
може да не съм успял много

но съм много по успял от теб имам си добра работа и заплата живота ми е подреден и добро семейство живея си добре и това ми стига
ХАхахахУАхуАхахуа.

Радвам се, че виждаш 3 правописни грешки, безгрешния.

Както казах смешен си - не си струваш нито един аргумент, защото самите твои "аргументи" са нищо и никакви, което ясно си пролича във факта, че се захвана за правописа.

Да знам, не ти се отдава да спориш. Виждал съм ти свещените простотии в раздел "Политика". Нормално е да паднеш до тук.

ПП. По-успял бил от мен? Нима?
Мога само да те светна, че на 14 години изкарах първите си 150 000лв. в живота само и единствено със собствената си глава и фактът, че мога да мисля. И не, не са ми дадени от мама и от тати, или баба или дядо... Но стана. Горе-долу 100 месеца твоя работа. Но никога не съм се хвалил с това, защото това ИЗОБЩО не е важно.

Въобще не исках да падам до тук, но като си говорим с цифри и кой колко знае и е успял, можеш малко да позамлъкнеш, че ми писна да ти чета ламерщината.

Защото ти казах, че съм на 17, но не съм като останалите дечица, които си свикнал да будалкаш с посредственост.

И да...като казах, че образованието в БГ е доста мъгляво и неясно, подскочи до небето. - http://www.dnes.bg/obshtestvo/2010/1...z-knigi.105731