.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Фен Аватара на terezita97
    Град
    Враца

Кой балсам за коса?

Здравейте , имам въпрос за косата ми. Преди беше много гъста и леко мазна , тогава използвах балсам за коса. Напоследък спрях (преди около месец и нещо) и изведнъж започна много да се накъсва и да се съсипва. Вчера бях на фризьор и той ми препоръча задължително да използвам някакъв балсам , защото той много подхранва косата , но няма значение какъв. Въпреки това аз не бих си слагала на косата какъвто и да е балсам и затова искам да ви попитам вие от кои сте доволни ?
    Живей за мига!

Супер фен Аватара на nymphadora
    Доволна съм от балсамите на Orzene и от балсама без отмиване на Пантенол.Да,добре е да слагаш балсами,дори и малко да ти омазняват косата,защото иначе ще е като метла.

Аз лично не използвам балсам, но сестра ми използва и е доволна от розовия на elseve.

Повече от фен Аватара на SwEeTMuFFiN
    elseve е хубав. аз ползвам на syoss зависи от косата ти. а за начупването ти казвам да ползваш (след къпане) рядак гребен.

http://www.kozmetikata.com/showimg.p...dx300_4744.jpg
    NoT VeRy SmArT bUt ReAdY fOr PaRtY

anonymous708973
    Guest
    От всички на Еlseve съм доволна. В момента съм с новата серия - бяла е, води се за изтощена коса Балсамът е страшно важен за косата ти, не го пропускай!

Фен Аватара на terezita97
    Град
    Враца
    Благодаря много на всички , явно тук преобладава мнението , че Elseve са много добри. Ще поискам и мнение от приятелите и ще преценя кои балсам да си взема.
    Живей за мига!

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Аз съм много доволна от балсамите на BALEA и по-точно от този с праскова!
    Също мога да похваля и един балсам от AVON,който беше с бадемово масло и нещо друго..но забравих..но беше страхотеееееен.Може би от него съм била най-доволна.
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Голям фен Аватара на Sunshin3
    И аз ползвам на Лореал, Елсев, или TOTAL REPAIR 5, или серията за боядисана коса.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Глис и онея със зимийското олио. Лорис?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си