.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Град
    Burgas

Немога да заспа ;д

Значи проблема е че много трудно заспивам от малак още преди няколко месеца имаше един период заспивах доста бързо кат си легна за 1 час някаде ама ся пак ка си легна и 3-4 часа немога да заспа кажете някой ако знае нещо да помогне Щот особено като сам 1ва смяна и кат стана сам кат багер

Повече от фен Аватара на SwEeTMuFFiN
    може да от нещо подсъзнателно. да си притеснена от малка... а щом не ти се спи нз. ама как ставаш сутрин и по колко часа спиш ?не е препоръчитено но ако ти се спи много ама много зами едно приспивателно. ама да не ти е навик защото тва е вид наркотик.
    NoT VeRy SmArT bUt ReAdY fOr PaRtY

anonymous546178
    Guest
    Пфф, ей много ви е зле на вас, имате време да заспите, ама не можете...
    Копай цял ден и после пробвай да заспиш и виж дали няма да можеш

Това беше само пример, пробвай да се натовариш повече през деня

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Един час не е малко според мен Аз ако 1 час не заспя е много за мен, а 3-4 направо ще се гръмна до тогава Застани в добра позиция за спане отпусни се и не мисли за нищо
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Голям фен Аватара на n3zabrawiimaa
    Град
    Щом съм ти в ръцете, ползвай ме ДОКРАЙ! :]
    Зависи кога си лягаш.. Ако си лягаш след 1-2 часа няма да заспиш бързо, сеш се... Лягай най-късно в 11...

Don't hate me, cuz Im Beautiful ♥

и аз съм така споко
    Обичам !

Fuck all them h8rs
    Fuck all them hoes !

Град
    София
    Пробвай със спорт.

Направи си нещо като timetable за спане- определи си точен час, в който да си лягаш всяка вечер и се старай в продължение на няколко дена да го следваш (като часа ти на лягане да е от 10:30 до 12 максимум например).. След като свикнеш, ще заспиваш по-лесно и ще ставаш по-лесно сутрин.. Ако обаче самото заспиване те притесява, изпий някакъв чай или директно приспивателно..
    Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..

Аз като се притесня от нещо и също не мога да заспя с часове или въобще! Сестра ми дава по 2 хапчета neolexan около половин час преди да си легна и да ти кажа заспивам си. Тя ми каза, че тва не води до пристрастяване и се продава по аптеките без рецепта, тъй че смятай. Аре успех!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си