- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първа среща
Здравейте всички,
От доста време не съм влизал в този форум (след като вече не съм и teen от 2 години), но днеска съм на нещо като първа среща, на каквато не съм ходил от доста време.
Та запознах се с едно момиче, което е по-малко от мен (на 16) в нета. От доста време си пишем вече и нали се сещате за тези приложения във Facebook "Предизвиквам те да ...". Съответно на девойката й се падна "да отидеш с първия харесал това на кино" и аз бях този първи
Та днес по-късно ще ходим на киноДосега не сме се виждали с девойката на живо. Дайде някакви съвети, акъли.
Мерси предварително![]()
Тийн тийн си .Първоначално написано от 1324
. недей да се праскаш, че си порастнал на години
![]()
![]()
Не си ли ходил на срещи преди?
Обичайното, вече клише, "Бъди себе си" май ще свърши работа.![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
1) не се праскам, че съм пораснал на годинипросто съм на 21 ... а това вече не се води teen (по принцип).
2)Бил съм на първи срещи разбира се ... но последния път беше преди няколко години ...![]()
Първоначално написано от 1324
аз за друго говорех![]()
Оттогава нещата не са се променили - пак е същото![]()
Първоначално написано от 1324
Мии наистина нищо не се е променило от тогава.
Основното е да не се правиш на такъв, какъвто не си.
Не мълчи като някой пън, но пък и не говори само ти..питай я нещо, заговорете се. /това за преди и след киното/
По време на филма.. мии гледайте филм![]()
Това е.. май.![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Киното е много подходящи за първа среща, извадил си късмет. : ) Тъй като ти си момчето и си доста по-голям от нея, ще трябва да "водиш". Преди киното се опитай да разбереш колкото се може повече за нея - питай я какви филми обича да гледа, какво очаква от този филм, гледала ли е други филми с главния актьор/актриса/режисьор, от там мини на музика, хобита... баналните неща, целта е да я накраш да се отпусне и да говори свободно с теб. След киното пак поговерете за филма - харесал ли й е, отговорил ли е на очакванията й, ще гледате ли пак някой такъв филм и т.н. Хайде успех! ; )
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
е братле извинявай ама наистина не си ли ходил никога преди каква е тая мания покрай момчетата; как да я заговоря,какво да правя,как да я поканя на вън-тя излиза с теб заради фейсбук ние неможем да ти кажем какво да говориш с нея и как да действаш просто всичко става на момента не си мисли че можеш да съставиш план предварително с действияПървоначално написано от Paramour
Киното въобще не е подходяща идея за първа среща. Целта е да се опознаете, не да блеете заедно големия екран.
Излезте 1-2-3 часа преди киното, говорете си, опознайте се![]()
Той си няма и на идея какво да прави, ти го пращаш на 3часова среща + 1-2 часа киноПървоначално написано от PinkPan7her
![]()
![]()
![]()
ПС: Не съм убеден много много, че си на 21.... ако си излизал на срещи, било то и на 5 само... щеше да си наясно вече как стоят нещата в основни линии ....
Киното си е добра идея нали след това могат да идат на кафе ! Щом е на 16 а ти на 21 лесно ще стане работата те днешните момичета обичат батковци![]()
Абе вие къф ме изкарахте ... не ходя за първи път на среща баси ... не ви питах "какво да правя" а питах за някакви съвети и/или предложения.
Мина доста добре ... за тези, които ги интересува ...
Направо съм поразен как нямаше един, който да ми разбере правилно въпроса ...
Държане за ръце, близане на пръсти, галене или чесане по ръката, целуване, бъзици... или чисто формално задължение заради фейсбука...
Temet Nosce
벨야카
Ами като не си го задал правилно...Първоначално написано от 1324
Честито за успешната среща, явно нямаш нужда все пак от акъли!![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Дръж се нормално.Ако се харесате,може да продължите да се виждате.
Я разкажи малко повече как мина срещата, харесахте ли се, ще продължите ли да се срещате и бду от къде си?![]()
Не си тиин от 2 години т.е на 21 си и излиза с неква си на 16 а от всичкото на горе и пишеш такива теми?
![]()
![]()
![]()
Speed 3 Axela
ти в РЕД ли си .... тя е на 16 ти си на 21 .. не и проваляй бъдещето .. остави я да учи .. на твойте години какви каки има ...Първоначално написано от 1324
много по яки от някви 16 годишни ..