- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- няма ми го аватара
сори ако темата се повтаря ама не видях друга като тази. значи вече съм фен. ама като пиша коментар ми я няма снимката, а има и новаци дето им се показва. от каде да си настроя тия работи???[/img]
NoT VeRy SmArT bUt ReAdY fOr PaRtY
Ти пробвала ли си въобще да си сложиш? Става от Настройки за форума. Пробвай, ако не се справиш, дай линк към картинката.
имам 3 снимки. като си вляза в профила го виждам. ето file:///C:/Users/HP/Desktop/dara/Image019%20%282%29.jpg
това е едната![]()
Прати ми на machoka@abv.bg снимката от твоя комп, която искаш да ти е в профила ... или ми дай линк към нея ако е в интернет и аз ще ти го сложа..аватара.![]()
Ето така се слагат аватари:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BfOwfT-dIlY&feature=player_embedded[/youtube]
П.С. - Аз помолих на времето колегите модератори и администратори да вмъкнат горния линк към това клипче в първия пост на ВАЖНА-та тема "Обяснение:Как се слагат аватари и подписи? --> Тук.", ама кой ли ме слуша мен...![]()
^ Ха, яко клипче![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
@doomkillerr, ха, готово бе.. аз що не съм го видЕл тва клипче хАХХАх песента ме кефи.. за тва и темата стана съобщение![]()
Ами дано да помогне и на други потребители имащи проблеми при поставянето на аватар и подпис във форума! :PПървоначално написано от machoka
^ Съмнително. Рядко си правят труд да погледнат какво е написано.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
готово!!! благодаря много на doomkillerr !!!![]()
![]()
![]()