.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от Jus7DreamBoy
    ти тряя си в някво супер зле даскало за да ти се случва това в 10 клас ...
    особено ако си мацка ....

примерно аз съм в "едно от най-елитните училища в града" (дори е гимназия)

и общо взето момчетата ни се държат по същия начин.10 клас сме и има няколко идиота, които единственият им "допир" до повечето момичета се състои в "тъпа си,грозна си,смотана си,плоска си,дебела си,зубър си и т.н."
    п.п. преди малко прочетох някъде за училищният психолог, ако е като нашата е загуба на време,.., ;/

потърпи ги още малко...
    а пък и е за тяхна сметка нали знаеш : )
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    тия бойните изкуства са за САМОЗАЩИТА! Замярването със солети и заливането с вода не са атаки... научи се да си оправяш сама бъкиите, никой не е длъжен да ти бърше гъза! Колко оправни момичета съм виждал.. дори една беше отлепила ретината на друга с шамар... сметни! Айкиди-майкидо... плющиш им кютуците и хич да не те е*е!

Цитирай Първоначално написано от mmm_sweet
    Цитирай Първоначално написано от scrooper
    накарай някой по- едър да ги сплаши.

тати?
    Не! Някой от 11, 12 класове все ще има някой по напомпан, дето да тренира и като им изръмжи малко и сх се скрият като мишки ;] Имаше един случай при мене. Едно момиче от 8 клас го тормозеха и аз 7-ми клас отидох и им изръмжах лека и сч момичето си е като царица. Така че пробвай тоя метод

Повече от фен Аватара на mmm_sweet
    Хора,така и така каквото и да си бях намислила да правя в своя защита,то майка ми ме видя един ден след като ме взе от училище че съм цялата мокра и говори с класната,която им се скара,ама само толкова. Според мен не беше нужно чак да се стига до караници ,ама майка ми беше побесняла
    |

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Цитирай Първоначално написано от LoupGarrou
    Всичките са някакви зубъри и злобарчета, апък си готина и си останала без компания ... Кофти !
    Наистина е доста кофти. Опитът ти за хаплив сърказъм се провали. Kill yourself.

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Еми така е тука в нашата скапана държава (ако мога и така да я нареча)...Само бой трябва за такива педали (за жалост)..Докато 1 път не им се опълчиш нищо няма да ги спре, тъй като знаят, че учтели( и тия другите) нищо няма да направят по въпроса..Т'ва е жалката истина.
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от FuckedUp
    Еми така е тука в нашата скапана държава (ако мога и така да я нареча)...Само бой трябва за такива педали (за жалост)..Докато 1 път не им се опълчиш нищо няма да ги спре, тъй като знаят, че учтели( и тия другите) нищо няма да направят по въпроса..Т'ва е жалката истина.
    вдигни бунт и махни Бойко от властта! Оправи България и тогава да видим дали всички ше са доволни... ето ТОВА е жалката истина - все някой за нещо някому е виновен!

Щото все намесвате боя, затова сме на това дередже. Щото като имаш големи мускули и никой нищо не може да ти каже.. съжалявам, аз не си мълча, 1 физическа рана минава и заминава.. това, което ше кажа обаче, преди, а и може би по време на получаването й, ше остане в тоя, който ми я дава

О и аз така с едно даскалско дете от 1ви клас ме дразнеше,обаче 5 клас му се нахвърлих в гръб и

Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от ludiqtzubar96
    О и аз така с едно даскалско дете от 1ви клас ме дразнеше,обаче 5 клас му се нахвърлих в гръб и
    и сега се гордееш от мъжката си постъпка, нали?

ОМГ!
    И в моя клас има едно момиче,което така момчетата много го тормозят,ама тя не смее да се защити.Винаги сме й казвали да се защитава като я тормозят,ама тя не ..
    Абсурдно е да се държат така на тези години,да.Но трябва да им намериш слабото място и да започнеш да се защитаваш.Хората,които така тормозят другите обикновено вътрешно са много големи комплексари и ако им намериш слабото място,можеш и ти да ги засегнеш.
    П.П.-И аз съм 10 клас,но и в моя клас ги правят почти същите неща+още гадости.
    Даже понякога се радвам,че не са ме взели на мушка и мене,че като виждам какво правят ...
    Fashion is my passion.

Цитирай Първоначално написано от IAmJustAKid
    Цитирай Първоначално написано от mmm_sweet
    Ах,как можах да забравя да спомена,че сме 10-ти клас представете си за какво става въпрос
    Мога да си представя. За идиотите няма определена възрастова граница!!
    Така е. Аз съм 11 клас и имам същите проблеми като теб с тая разлика, че мен ме закачат някакви тъпаци и винаги мога да им натрия носовете. Дано и ти да се справиш по някакъв начин.

Цитирай Първоначално написано от DeleteThisAccount
    Цитирай Първоначално написано от Spikeey
    олио? вода? 5ти клас?
    По скоро 3ти..
    12 клас съм и в моя клас има такива случаи. Просто има доста глупави хора.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си