Здравейте търсех евтин фитнес във Варна и попаднах на един форум ,в който се казваше: "В самия басейн на ОМВ има фитнес зала. Не е цветенце, но е евтино и кротко. Няма 1000 човека да ти висят на тиквата. 15лв на месец беше последно, за неограничен брой тренировки."
Това ме заинтригева но нежах да разбера къде точно е този фетнес . Писах във форума за повече разяснение но никой не влиза там от много време. Ако някой знае за какво става дума нека да ми пише ще съм му мнвого благодарен
Не се разбира добре. Имаме бензиностанции ОМВ,но какво е това "басейн на ОМВ"? Ти видя ли от коя година е съобщението във форума? 15 лева месечно? Може да е преди 4-5 години. Зала Тракия не ти ли хареса?
наистина темата е дост стара и можеби вече цените са други но всепак си струва да проверя,колкото до фитнес тракия май май ще е там.Тренировката беше 2 лв. нали?
Мисля,че до 21ч. Залата е достатъчно широка,по-точно е дълга. Има всички уреди и по няколко лежанки и щанги. Напълно достатъчно. Има и лост за набиране в коридора. Иначе не е луксозна,в партерния етаж е. Но става яка тренировка. След 15-16 ч се събират повече хора, а до обед понякога няма никой. 2 лева е,да. Смятам,че ще останеш много доволен. Разгледа ли я?
все още не съм я посетил, онзи ден видях закачена на едно дълво обява на някаква си фитнес зала "izi sport" .В обявата пишеше ,че една тренировка е от 1 до 2лв./ден и се предлага безплатна минерална вода
Някой има ли лични впечатления от този фитнес и знаели какво ще рече че една тренировка е от 1 до 2 лв?
Щях да забравя в обявата пише че фитнесът се намира до училище цар симеон
Зала е силно казано. Помещение малко по-голямо от обикновен гараж за кола. От горната страна на училището,откъм завоя. Добре облицовано, може да има екстри. Не знам как се тренира на толкова тясно пространство. Маринеее,много умуваш. Почвай в някоя зала да ти мине мерака