.
Резултати от 1 до 25 от общо 95

Threaded View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    ми докато Христос сам е избрал своите Апостоли и ни ги е казал кои са, аз не помня след това Христос да е казвал че и нпп е негов апостол, тва само нпп го казва.

Нужните апостоли за откриване на Словото Бог ги е избрал колкото е трябвало и те са ни разкрили Словото колкото трябва, от там нататък други апостоли и допълнения към Словото не са нужни.

ПП: няма смисъл някой да ми идва да ми чука на вратата (или да ми чука на форума) и да ми казва "аз съм апостол алилуя" .........ами добре, ае къш.
    не съм казал, че съм апостол, а просто цитирах разни стихове от Писанието, с които е посочено/представено какво е положението във вярата що се отнася до този род неща, тъй като същото важи и за другите чинове: дякон, епископ, презвитер, проповедник, пророк, свидетел, и пр.

а след като не ти трябват други допълнения към Словото, тогава защо си приел цяла религия с много други изобразени на икони и пр.?!, и ако не си прочел в Библията Христос да е казал, че съм Негов свидетел, тогава не си прочел и за другите, които не са посочени поименно/изрично там, обаче ги почиташ - ето как ти сам свидетелстваш за себе си, че проявяваш презрение/омраза на лична основа

плюс това, отгде знаеш дали някой от онези вярващи, които ти чукат на вратата не е истински Светия, ами ако е?!
    Последно редактирано от npp : 07-15-2014 на 10:33

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си