- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Шампоан против пърхот?
Здравейте, препоръчайте ми ефикасен шампоан против пърхот, преди нямах проблеми но сега използвам Garnier ultra naturals с липа и мисля че е от него.![]()
Humans need fantasy to be human.
Шампоана на Стикс против пърхут.
И на мен от него ми излезе,вземи си КлиърПървоначално написано от ValLoveYa
![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Определено при мен имаше ефект!Първоначално написано от titinkaa
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
За всеки тип кожа, различен шампоан! Не се знае, дали ще ти помогне най-хваленият, или най-евтиният, или най-скъпият и т.н. По-добре отиди в аптеката и кажи за какво става на въпрос и те там трябва да знаят и да ти кажат кой шампоан е за твоя тип кожа на главата!![]()
имаше един на билка с хмел той мн ми помогна струва около 2,50 много е ефикасен,но все пак зависи от косата ти)
Кетозал Той е заместител на Низорал и е по-евтин, обаче бях много доволна от него 2-3 пъти се изкъпах и се махна пърхота.
Nashi или Nachi едно от двете е , малко по-скъп е , но има голям ефект , особенно ако имаш многоооо пърхот на мен фризьора ми го препоръча :P![]()
Не ви съветвам да се доверявате на мнението на фризьорите за борба с пърхута или за косопад. Те просто са некомпетентни по темата дори и да са добросъвестни. Това е за дерматолог или козметик, но не и за фризьор.