- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Моля Ви помогнете .. :(
Значи при включването на компютъра ми излиза прозорец с име и парола и като цъкна на Enter страртира.. Може ли някои да ми каже как може да го премахна , че супер много ме дразниНамерих някакво обяснение
" http://support.microsoft.com/kb/315231/bg" но не знам къде е това "ИЗПЪЛНИ"
Ако някой може да помогне ще съм много благодарна !![]()
Онези бутончета 'fix it' с работника на тях? А да не би по-рано да си слагала парола, или ако имаш брат/сестра да го е слагал или.. парола ли ти иска или само акаунта ти го показва и да го натиснеш, за да влезеш?
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
WinKey + R -> control userpasswords2
Избираш потребителя, който искаш автоматично да се логва и махаш отметката на "Users must enter a user name and password to use this computer"(или "Требовать ввод имени пользвателя и пароля", или пък "Потребителя трябва да въведе потребителско име и парола" според зависи какъв език ползваш за GUI на Windows)
Выполнения: Земля в илюминаторе (7.1 Амфитон Усилитель Системы 100-AC-022) Обратная связь:
авторитетный ответ: 95.43.28.133
вторичный ответ: 85.14.6.98
Sponsored by: Реактивная Tехнология
Първоначално написано от pilencaaa
![]()
Выполнения: Земля в илюминаторе (7.1 Амфитон Усилитель Системы 100-AC-022) Обратная связь:
авторитетный ответ: 95.43.28.133
вторичный ответ: 85.14.6.98
Sponsored by: Реактивная Tехнология
Първоначално написано от pilencaaa