Моля ви обеснете ми на какъв език да говоря с майка си.Просто не мога повече .. не издържам вече тези скандали всеки денн.Все за нещо намира да ми вика.Това е ВСЕКИ ДЕН.Направо съм станала супер нервна.Вече имам и нервни кризи.НЕИЗДЪРЖАМ майка си.Знам че ми е майка и не бива да говоря така,но за всяко нещо на мен вика.Днеска брат ми я ядоса на мен си го изкара пак.Вчера както си стоях на компа и не и казвах нищо,пак изведнъж почна да вика.А пък и да не ви кажа като беше ядосана какви неща ми наговори,чак цяла вечер съм плакала.Една вечер беше ядосана като ми видя оценките и са разрева почна да нарежда супер много се ядоса и аз мълчах и не и казвах нищо,че да не ми вика още повече и тя като каза мълчиш като пън..и отиде в кухнята и почна да плаче и на мен ми стана гадно и отидох до нея и тя ми каза това: не ми говори,аз съм родила един изруд. и аз толкова се разтроих не че и вмомента не ми е гадно.Кажете ми какво да правя говорих с татко той вика че го е казала в изблик на гняв,но просто не мога да и търпя всеки ден скандалите.Тази жена просто имам чувството че ако не ми се развика един ден няма да е тя.Хора не издържам тази ситуация..отвратителна е .. просто не мога да живея с нея с нейните скандали всеки ден ..