.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26
    Голям фен Аватара на Rza
    Град
    Бръснарницата

Съвет за компютър

задравейте,искам да ви попитам,ако си взема този комп какви от новите игри ще мога да играя,без да се притеснявам,че ще ми сече.Аз на моя повече от фифа 07 не мога да играя нормално,дане nfs 2 ми сече направо,става ли за игри,мерси предварително
    п.с ако може приери да давате на това,което ще успее да подкара

Супер фен
    Ми не е геймърска конфигурация, но и NFS 2 не е тежка и предполагам ще върви (сега дали ще е на low/medium е друг въпрос).
    Процесора не е от най-мощните, но има HT което до някъде компенсира.
    Съветвам те, да не си копуваш готова асемблирана компютърна система. Големи боклуци са. Слагат големи боклуци вътре и лепват 1 лепенка година-две гаранция...

Голям фен Аватара на lmao
    с тази видеокарта нищо ново няма да можеш да играеш
    So much anger aimed in no particular direction
    Just sprays and sprays

Голям фен Аватара на Rza
    Град
    Бръснарницата
    Да ми препоръчате място,където да можем да сглобиме нещо,което ще е подходящо за игри,под 600лв,ако е супер,ако няма шанс за тия пари да ходя за ПС2 :d за колко рам,каква видео карта и колко ghz да се "оглеждам"

Голям фен Аватара на Rza
    Град
    Бръснарницата
    това бива ли Основни параметри:
    * Процесор: AMD Athlon II X2 215
    * Памет: DDR2, 1 GB, 800 MHz
    * Твърд Диск: 250GB, SATA2
    * Графична карта: nVidia, Geforce 7025 (integrated)
    * Оптично устройство: DVD
    * Периферия: Без периферия
    * Операционна система: Без Операционна Система

Супер фен
    Еми за 600 лв
    Двуядрен процесор на AMD (тоя 215 май повечето случаи беше TRAY, демек без охладител, демек трябва да се насочиш към 245)
    Дънната ти платка гледаш да е същия сокет (AM3). За тия пари не можем да мислим за екстри, единствено ако се намери с новите кондензатори (гледай GIGABYTE/ASUS).
    Памет ти препоръчвам 2гб нещо A-DATA, ако останат пари KINGSTONE
    Твърдия диск бюджетно съобразен (WD/HITACHI)
    Захранване ти препоръчвам FORTRON 400/500W
    Видео карта 512/1024*M HD5670 DDR 5 HDMI PCI-E
    1024* - ако останат пари. Пък ако и 512 не се вмества в бюджета ще слезеш на GDDR3 клас с памет 512/1024

Общо това е оптимално за тези пари и ще ти тръгнат всичките игри. Само кутия не съм включил. Ще трябва да си добавиш някфа ефтинка JNC за 20-30лв.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Голям фен Аватара на Rza
    Град
    Бръснарницата
    благодаря на GregoryHouse и cybershot,само ако сте от софия и може да ме наосчите,къде мога да отида и с тия неща дето ми предоставихте да сглобиме един комп.

Не съм от София, но сайта откъдето съм постнал и снимката е www.sky.bg
    и имат магазин в София. Ето ти и адрес и начин за контакт http://sky.bg/NewAddress.aspx

Lupus in fabula

Супер фен
    Офертата на колегата Хаус е от sky.bg
    Ето къде можеш да ги откриеш --> ТУК
    П.С. забравил си оптично устройство

Голям фен Аватара на Rza
    Град
    Бръснарницата
    Много ви благодаря и на двамата (bow)искам да ви попитам ако е удобно..играете ли игри и какви и ако да какви са параметрите на компютрите ви

Играя Minecraft (epic ) и в много редки случаи някоя слабичка стратегия и то когато имам свободно време(което си е космически феномен).

Иначе цъкам от един лаптоп който не е предназначен за игри. Просто нямам време за игри. Въпреки желанието ми понякога

Lupus in fabula

Голям фен Аватара на Rza
    Град
    Бръснарницата
    по-добре зает,отколкото с време за игри ама като го имам сега какво да правя,след малко ще сложа какво съм си харесал и ако не е проблем да лажеш дали е добре

Голям фен Аватара на Rza
    Град
    Бръснарницата
    дъно-GIGABYTE MA74GMT-S2, AMD 740G, DDR III 1333/1066, VGA, SATA, RAID, GLAN, AM3
    процесор-AMD ATHLON64 5600 X2, 2x512c, AM2, DUAL CORE
    вентилатор- CP7-XHESB-PL, s.1366, 2800 rpm, 32.3 dB
    ram - ADATA 2GB DDR III 1333
    флопи - SONY 1.44 MB
    видео карта - GIGABYTE 1024M HD4650 R465D2-1GI DDR II AGP
    нз дали пропсукам нещо

Цитирай Първоначално написано от Rza
    дъно-GIGABYTE MA74GMT-S2, AMD 740G, DDR III 1333/1066, VGA, SATA, RAID, GLAN, AM3
    флопи - SONY 1.44 MB
    нз дали пропсукам нещо
    Оценявам опита ти
    1во дъното и процесора ти за различни сокети - тоест не можеш да сложиш този процесор на това дъно
    2ро процесора е ужасно скапан
    3то този вентилатор е за интелски процесори от новия сокет и изобщо не става за този процесор
    4то видеокартата ти е стар модел и е AGP- тоест не можеш да я сложиш на това дъно
    5то да пропуснал си хард диск

По-добре се придъжай към моето предложение като си добавиш просто кутия и CD по желание (т.е. най-ниска възможна цена)

Lupus in fabula

Голям фен Аватара на Rza
    Град
    Бръснарницата
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Цитирай Първоначално написано от Rza
    флопи - SONY 1.44 MB
    нз дали пропсукам нещо
    Оценявам опита ти
    1во дъното и процесора ти за различни сокети - тоест не можеш да сложиш този процесор на това дъно
    2ро процесора е ужасно скапан
    3то този вентилатор е за интелски процесори от новия сокет и изобщо не става за този процесор
    4то видеокартата ти е стар модел и е AGP- тоест не можеш да я сложиш на това дъно
    5то да пропуснал си хард диск

По-добре се придъжай към моето предложение като си добавиш просто кутия и CD по желание (т.е. най-ниска възможна цена)
    жалък опит беше,но дам така смятам да направя,ще си препиша всичко,което пише в твоя пример дето си ми снимал горе и отивам,знам го къде е и не ми е далече,удрям листа в масата и излизам доволен дано тръгне nfs hotpursit,че много интересна изглежда,а може и фифа 2010-2011 може би благодаря ти пак,ако има нещо ще те търся теб(дано нямаш против) лека вечер

Ще ти тръгне всичко на тази конфигурация която съм ти я дал.Обикновено когато влизам посещавам раздела.

Lupus in fabula

Супер фен
    Ти остави че тоя процесор само с чук ще влезе в дъното, ами без ток хептем няма да тръгне
    По-добре недей се мъчи сам да си правиш конфигурацията, че бая мазало беше станало....

Голям фен Аватара на Rza
    Град
    Бръснарницата
    ами има ли някакви други фирми подобни на sky.bg

Супер фен
    Здрасти с тея конфигураций да ти кажа новите игри няма да ти вървят много добре незнам защо го насочвате към 2 гб рам това е важен елемент в геймърската конфигурация вземи поне с 3 най малко. видео 1024 или по точно nvidia innovision gt430 тя е 135лв от мултирама можеш да намериш и по евтино за процесор intel core i7 970 шегувам се немога да те съветвам за процесор.

Земай AlienWare Area 51 и да си цъкаш без проблем!
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Цитирай Първоначално написано от ThEKiNgG
    Здрасти с тея конфигураций да ти кажа новите игри няма да ти вървят много добре незнам защо го насочвате към 2 гб рам това е важен елемент в геймърската конфигурация вземи поне с 3 най малко. видео 1024 или по точно nvidia innovision gt430 тя е 135лв от мултирама можеш да намериш и по евтино за процесор intel core i7 970 шегувам се немога да те съветвам за процесор.
    Защото рам винаги може да се добави. Ако сложи 3ГБ ще цъка на SC рам...много яко...безполезен 1гб. Просто мнооого малко игри ползват повече от 2гб и в момента не се сещам за такава. А рам винаги може да се добави. GT430 е безполезен шит за гейминг, освен ако не искаш просто CS-а ти да върви на max fps. А видеото виж е доста важен компонент в една геймърска конфигурация. А процесора повече от х3 Athlon II не е нужен за момента, да си цъкаш на макс. Имам приятел със такъв всичко на макс без сеч. Стига сте били максималисти...станете реалисти. Със 600лв какъвто е бюджета само i7цата не можете да купите.

Lupus in fabula

Моя е на 2 години з тези пари и доста съм си доволен но нещата доста се измениха.. По принцип GIGABYTE правят доста добри дана с що годе добри вградени видеота но и има и друг фактор.. На кава резолюция ще играеш игрите, понеже на времето с 19" монитор нямах проблем със всички игри на макс и като минах на 22" видях, че 9600GT-то не става за нищо . Така че не е един фактор, но според мен е по добре да имаш добра основа и процесор за да имаш в п-оследствие на какво да градиш

Ентусиазиран НЕпукист™
    "Господ на небето , OPEL на шосето ! "

Цитирай Първоначално написано от golf_5_r32
    Моя е на 2 години з тези пари и доста съм си доволен но нещата доста се измениха.. По принцип GIGABYTE правят доста добри дана с що годе добри вградени видеота но и има и друг фактор.. На кава резолюция ще играеш игрите, понеже на времето с 19" монитор нямах проблем със всички игри на макс и като минах на 22" видях, че 9600GT-то не става за нищо . Така че не е един фактор, но според мен е по добре да имаш добра основа и процесор за да имаш в п-оследствие на какво да градиш
    AM3 socket i LGA 1366 и инстаналите LGA са инстория вече. Смисъл да си купуваш яко дъно с такъв сокет е 0. По-добре евтино ако ще е на тези сокети или чакаш новите и си купуваш хубаво с идея да градиш.

Lupus in fabula

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си