- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Футбол + Фитнес ?
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Здравейте
Тренирам футбол (всеки ден) играя бек. Понеже съм доста слаб (177см/56кг) започнах да ходя от 2-3 месеца на фитнес.
Сега съм на такава програма:
Понеделник: гърди - бицепс - корем
Сряда - Гръб - трицепс - трапец - предмишница
Петък - Рамо - Корем
Целта ми е да кача поне малко маса и сила .
Не приемам добавки.
Искам просто да сам малко по здрав ....
Ако някой разбира,нека даде някаква информация
Било то някаква програма или друго ,което ще ми помогне във футбола
Благодаря

Ми краката са ми в петък,но не ги тренирам защото нали тренирам футбол? (Всеки ден)
Няма ли да им стане много ?

И какво правиш по тая програма? Какви упражнения?Първоначално написано от abvgde93

Краката повече трябва да ги тренираш. Прави упражненията с малко килограми и повече повторения, прави ги бързо.
Аз бих тренирал гръб с бицепс, а трицепса с гърдите.От фитнес с по - големи кг. доколкото знам и рефлексите се забавят.
n00bs

Като отидеш във фитнеса, няма да правиш серии за всички мускулни групи. Правиш серии само при упражненията за крака и то дълги серии с малко кг, изпълнявани бързо както казах по-горе. След това минаваш през абсолютно всички уреди във фитнеса по 1 път до откат.

на 17 години и 56кг
Просто яж по много!!!

Ако искаш да качиш кг , махни малките мускулни групи. Тоест примерно 3 дни в седмицата през 1 или 2 дена тренирай гърди, гръб и крака. В края на тренировката за гърди примерно може да направиш 2 серийки за бицепс, но не повече. А пък с гърба, 1-2 серии за трицепс. Може и обратно, не е от кой знай какво голямо значение. А пък трапец, предмишница направо не ги прави засега. Ама за да напълнееш трябва да ядеш кат свиня, иначе може да има и обратен ефект
едното пречи на другото ... ако тръчиш всеки ден по 20км на терена гориш прекалено много калории, за да ходиш и на фитнес
пък надграждането на мускулна маса ще те направи тромав във футбола

Изобщо не пречиТренирам заедно с един юноша който ще подписва професионален договор
Прави си сметка пречи ли