Не знам от къде да започна...Може би първо трябва да се извиня ако това не е раздела за темата ми... Искам да ми дадете някакви съвети около едни събития,който ме изяждат вътрешно от доста време,като не мога да намеря правилния начин за справяне с тях.
Преди време разбрах,че приятелката ми,преди мен, е имала "приятелски отношения" с един,който ми е особено несимпатичен...Принципно доста трудно се отърсих от това нещо,като няколко пъти връзката ни се клатеше доста сериозно по същата причина... В крайна сметка някак го преодолях... Но за съжаление същия индивид е от нейния клас и така покрай нея доста често ми се налага да виждам и него...Следователно като знам какво са правили полудявам ненормално много...Но това е едно на ръка...
По стечение на обстоятелствата аз съм изключително добър в един вид развлекателна игра,а се оказа ,че "другия" също я практикува,при което реших да играя срещу него... Играхме,каквото играхме, но за мое учудване аз изгубих...А това явление при мен на тази игра е като да умре Папата - един път на 50-60 години...За мое нещастие явно дойде 60тата година,аз загубих от човека,който е "оправял" жена ми,като дори една стабилна сума излетя от мен...Хубаво...външно успях да прикрия всичко,което напираше от вътре.Но в един момент си помислих:"Евала на пича - взе ми парите и си е е"ал жена ми... Мн хубаво ...". И това беше момента,в който всичко рухна от веднъж.Мъжкото ми самолюбие се разби,от самочувствието ми не остана нищо,почувствах се унижен и принизен до най-ниска степен.Виждам го да се смее зад гърба ми,знам защо го прави,но нямам сила и увереност да направя нещо...Не ми е за парите,а за това,че изгубих точно от него...Не знам как да реагирам в момента...Изпълнен съм с изключително силни реваншистки настроения,исках да го предизвикам на реванш,но в сегашното ми състояние на терзания не мисля,че мога да му противостоя в каковто и да е реванш.На моменти бях на косъм да му откъсна главата, но в крайна сметка той не ми е направил нищо, просто си е гледал кефа...За мое съжаление с жена ми... И това е причината да искам някакъв съвет от вас... Ако нещата продължат така,не знам какво може да се случи...