- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Спешно! Мишки
Е, кво, но голите кучета никога не им пораста на повечето части и пак са си готини. Сладки са в некрасивостта си.
Много са си готини.
Явно обаче не влизат в общоприетите ви стандарти за красота...
Пък и няма грозни животни... Има грозни хора и не говоря за външен вид.
Свобода е свободата да кажеш, че две и две правят четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало.
Sofia Rebel Station
към спамерите в темата
1. три реда с м е х
2. никой не ви е карал да гледате снимката, нито да я коментирате
3. като ви е зор да храните толко що не сте поискали вие снимка, а като поиска някой с цел, съвсем различна от тази ДА ХРАНИ, вие изсипвате 1 тон спам/хранене след тва.. тъпаци
4. аз поисках снимка на животинчетата.. тоест, хранилката към мене е по-уместна в случая...
така... чудесни саНе знаех, че малките новородени мишовци са червено/розови
Това е, защото са още твърде мънички и са се родили наскоро, предполагам
Супер милички създанийца са новородените животинчета. Иииииии.... са прекраснииииии
![]()
Зарибих се... взимам си и аз такива душици и ще ги обичам безкрайно.![]()
Хах, сигурна съм че в името на устойчивия във времето стандарт ''винаги наопаки'', с малко желание, дори едно лайно може да се представи като висш продукт на човешката кративност, поради обаятелните си цветове и форми, какво остава за няколко голи червея.
хаха sweeeeeeeet ^_^
Не са сладки. Грозни са,но са очарователни, което е по-важното. Дори органите им прозираха. Снимката е от първия им ден. Сега са...също грозни,но по-големи. Но са очарователни и се прозяват яко! ^^ На предния ми хамстер пипнах едно без да искам,понеже го помислих за гумена играчка и тя ги изяде всичките пфу. Ама нищо. И теЗ ще станат гадни канибалчета като майка си. Важното е да са пухкави,сладникави и да не знаем,че мама Мишка си яде децата и че не ги обича, и че след време няма да й пука,че се чифтосва със сина си,ноо мир и любов да има...и очарователност ^_____^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Колко мило <3
Малко ми е жал за тях...бяха 9,а останаха 5. Не разбирам...как се грижи за тях и в същото време ги яде...
Ще ги раздавам като порастнат...няма да изтърпя агонизиращи писъци...толкова са мънички,а майка им ги яде.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Яде ги, защото няма мляко за всите.
Оцеляват най-силните.
е хайде хайде, повечето се надявам, че умеем да виждаме красивото дори в грозна обвивка и бла бла.. като това важи и за живата природа, и за неживата.. но специално в тоя случай явно съм леко заслепен.Първоначално написано от manliftingbanner
Наистна не ги разбирам и аз тея природни закони с изяждането.
Виждала съм мама-зайка, как си изяжда всичките малки...а зайците дори не ядат месо.
Зайците ядат месо принципно. Домашните зайци ядат салами, ако докопат от някъде. Дано не ставам свидетел никога на това.