Първоначално написано от
ira90

Първоначално написано от
ThisIsMe

Първоначално написано от
ira90
Аз ползвам на Бруклин и съм много доволна, защото моите очи са почуствителни и единствено от него не ми е замъглен погледа.
Извинявам се за спама,но би ли ми показала поне едно твое мнение,където да нямаш правописни грешки?
Надявам се да не се обидиш,но за съжаление демонстрираш неграмотност която никак не отива на годините ти (съдейки,че това на снимката си ти)!
Оо благодаря, за вниманието. Направила съм ти впечатление, за да следиш коментарите ми. И не мисля, че аз трябва да ти показвам мое мнение. Като те интересува толкова вземи и потърси сама. И едва ли има човек, който не прави правописни грешки докато пише на клавиатурата. Изобщо не мога да се обидя от човек, който не ме познава. И не мисля, че показвам неграмотност като съм изпуснала някаква буква.
Ако трябва да следвам твоята логика на мислене, следователно ти си неграмотна, защото допускаш пунктуационни грешки.Но аз не мисля, че си такава. Просто на всеки се случва докато пише в бързината или е разсеян да направи грешки.
Ама скъпа то това твоето де да беше от бързината ,но карай .Не аз написах ''заинтригува ме'' слято и не аз написах в съседната тема ''бълг
ърските''Не е мой проблем ,че часовете по български език не са ти били много от полза.Не се опитвам да се самоизтъкна.Не съм от ''невероятните'' в това отношение (макар ,че ти веднага започна да търсиш моите кусури),но явно критика не приемаш.Е,нямаше как да знам за съжаление.Нямаше да си правя труда да казвам истината в очите на човек ,който не умее да я възприеме нормално,а се оправдава.И все пак до тук никой не ми е правил някаква забележка относно пунктуацията,тъй че най-малко ти имаш тази привилегия.Въз основа на грешките,които допускаш нямаш право да ме поучаваш в тази сфера!Изглежда смешно.
Това е , като да имаш 2 по математика,а да искаш да ми обясняваш задачите.Не се връзва.