.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    След като проверих в интеренет, видях и в речника, там също е така. Спирам да коментирам каквото и да било относно правописа на тази дума и езиковата ми култура. Не е нужно да правя спам и да занимавам, потребителите с разни безсмислени дискусии.
    Това е едно пътуване в звука на скоростта !!!

http://www.vbox7.com/play:fc89111c

Супер фен Аватара на j_adore2
    Не проверявай в речника,ами си питай учителката по български език. Думата заинтригува ме в онлайн речника излиза,че не е записана правилно просто,защото няма такава дума.Изразът е "мен ме заинтригува".
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Голям фен Аватара на Vincitore
    Не стига че е грешно , ами и спориш ! Как ще напишеш "заинтригуваме" ... Лелееее ... Срам и резил

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    ае стига бе
    казваш
    ние ще заинтригуваме
    и
    ти ме заинтригува

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Погледни се само колко си смешна!Ок,ако искаш продължавай да си ги правиш тези правописни грешки,но моля те не ми давай наставления кое е правилно и кое не е.Отново грешиш и не зная колко човека чакаш да ти кажат,че ''заинтригува ме'' се пише отделно.Отново давам пример:
    Не може да имаш 2 по математика и да ми обясняваш задачи,правейки се на голям разбирач.Смешно е и ти си смешна.И да ти обясняват пак не вдяваш.И изразът,''че съм отивала там от където се връщаш'' е вече изтъркано клише.НЕ ми се прави на по-голяма и зряла,защото дори не знаеш аз на колко съм,а и да знаеше, годините не са съвместими с това,което имаш в главата. Дори в случая да си по-голяма от мен,това те прави още по смешна поради може би не само неграмотността ти,която явно е отдавна налице.БТВ за моите кусури не бери грижа,защото мога да гарантирам че в езиков план надминават твоите.Поне зная как се бише стихотворението ''Аз съм българче'' и мога спокойно да посочвам нещата,които ме заинтригуват.Аз решавам да прекратя този спор,защото е безсмислено да споря с такива странни и ограничени персони,неприемащи критика.
    А и нали знаеш,по-умният винаги отстъпва пръв затова реших да те оставя да си пишеш неграмотно на спокойствие.Всичко най-хубаво!

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Хора,ама вие сериозно ли?!?

Вместо да четете глупостите в интернет защо не си отворите учебниците на словоформи?

"Заинтригуваме" се пише слято.Вие за матура не се ли готвите?!?

Изявително наклонение
    Сегашно време
    единствено число множествено число
    1 лице за·ин·т·ри·гу·вам за·ин·т·ри·гу·ва·ме
    2 лице за·ин·т·ри·гу·ваш за·ин·т·ри·гу·ва·те
    3 лице за·ин·т·ри·гу·ва за·ин·т·ри·гу·ват

Вместо да се инатите една на друга си научете правилата.
    Като ще се учим от интернет,ето ви за въпросната дума всичко : http://bg.wiktionary.org/wiki/%D0%A8...B2%D0%B0%D0%BC
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Цитирай Първоначално написано от ira90
    Цитирай Първоначално написано от LadyV
    suNnykaty96 Нещо подобно.

http://webcache.googleusercontent.co...ent=firefox-a]
    Колко струва този, заинтригуваме?

За този пост става въпрос.Стига спорове!
    Думата в случая се пише отделно.Понеже в случая става въпрос за 1л.ед.ч.(мен ме заинтригува,а не ние) НЕ бъркайте лицата!!!Не бъдете толкова глупави и повърхностни,а помислете някои там горе преди да си давате мнението.LadyV помисли си пак и хубавичко погледни цитата.За този случай говорим,затова думата се пише отделно.

Мега фен Аватара на koshtramba
    Цитирай Първоначално написано от ThisIsMe
    Погледни се само колко си смешна!Ок,ако искаш продължавай да си ги правиш тези правописни грешки,но моля те не ми давай наставления кое е правилно и кое не е.Отново грешиш и не зная колко човека чакаш да ти кажат,че ''заинтригува ме'' се пише отделно.Отново давам пример:
    Не може да имаш 2 по математика и да ми обясняваш задачи,правейки се на голям разбирач.Смешно е и ти си смешна.И да ти обясняват пак не вдяваш.И изразът,''че съм отивала там от където се връщаш'' е вече изтъркано клише.НЕ ми се прави на по-голяма и зряла,защото дори не знаеш аз на колко съм,а и да знаеше, годините не са съвместими с това,което имаш в главата. Дори в случая да си по-голяма от мен,това те прави още по смешна поради може би не само неграмотността ти,която явно е отдавна налице.БТВ за моите кусури не бери грижа,защото мога да гарантирам че в езиков план надминават твоите.Поне зная как се бише стихотворението ''Аз съм българче'' и мога спокойно да посочвам нещата,които ме заинтригуват.Аз решавам да прекратя този спор,защото е безсмислено да споря с такива странни и ограничени персони,неприемащи критика.
    А и нали знаеш,по-умният винаги отстъпва пръв затова реших да те оставя да си пишеш неграмотно на спокойствие.Всичко най-хубаво!
    Съгласна съм с теб, но само донякъде. Мисля, че грешки от типа на "заинтригуваме" може все пак да са написани в бързината, когато спейса не е натиснат добре. Същото е и с размяната на букви или срички при писането на клавиатура. Момичето обаче пък май показа, че наистина не знае как се пише думата, а може би просто безпомощно се опита да защити себе си. Харесва ми това, че следиш хигиената на собствения ни език и разни нередности те дразнят. И аз съм така. Работата и учението ми изискват постоянно да се пише грамотно, просто няма как, набива се на очи. Обаче малко ме подразни това, че в поста, който съм цитирала, ти самата си изпуснала 4-5 запетай, което е някак странно за човек, който претендира за безупречност. Надявам се да ме разбереш. От друга страна - много ми харесва как пишеш и как се изразяваш, определено не е присъщо за всеки, даже напротив.

ПП : Също така си написала "бише", но това е от бързината, разбира се.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Град
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

Essence long lasting

Препоръчвам го за пореден път, няма мърдане на тоя молив! И цената му е смешна - около 3,40 лв с ДДС
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba
    Цитирай Първоначално написано от ThisIsMe
    Съгласна съм с теб, но само донякъде. Мисля, че грешки от типа на "заинтригуваме" може все пак да са написани в бързината, когато спейса не е натиснат добре. Същото е и с размяната на букви или срички при писането на клавиатура. Момичето обаче пък май показа, че наистина не знае как се пише думата, а може би просто безпомощно се опита да защити себе си. Харесва ми това, че следиш хигиената на собствения ни език и разни нередности те дразнят. И аз съм така. Работата и учението ми изискват постоянно да се пише грамотно, просто няма как, набива се на очи. Обаче малко ме подразни това, че в поста, който съм цитирала, ти самата си изпуснала 4-5 запетай, което е някак странно за човек, който претендира за безупречност. Надявам се да ме разбереш. От друга страна - много ми харесва как пишеш и как се изразяваш, определено не е присъщо за всеки, даже напротив.

ПП : Също така си написала "бише", но това е от бързината, разбира се.
    Здравей!
    Радвам се ,че има някой като мен.И все пак преди това доуточних,
    че аз също не съм невероятна в това отношение,но има разлика от допускането на елементарни правописни грешки и две запетаи ,при които не се променя смисъла на изречението.Просто не обичам грешките да си остават грешки.Това ,което е грешно,
    трябва да се поправи.Това ми е ,като мото.А и не мога да пренебрегвам принципите си Лека вечер!
    Няма да пиша повече в тази тема,а и не е правилно (макар и да се сетих малко късно :Д)
    Ако искаш да дискутираме ,пиши ми лично

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA
    ае стига бе
    казваш
    ние ще заинтригуваме
    и
    ти ме заинтригува
    Eдинственото правилно в цялата шитня от последната страница.
    Господин Попов, вашата презентация ме заинтригува. (Тук "ме" е лично местоимение!!) = Господин Попов, заинтригувахте ме!
    Ние ще заинтригуваме клиентите си с ефикасен гел на достъпна цена. ("ме"-то е окончание (което е морфема)).

ThisIsMe, ти също допускаш доволно количество грешки, при това елементарни. "Това ми е , като мото." - Запетаята е абсолютно излишна...

Стига сте се дърлили, невероятно смешно е.

По темата (най-накрая): Моливът Smokey Eyes зависи от цвета. Черният е страхотен, обаче лилавият е един такъв бледичък...
    koshtramba, мисля да те послушам и да си взема такъв. Напоследък все положителни неща чувам за essence, а цените им са направо смешни.

Да, няма да сбъркаш. Доста издържлив за партита, направо не мърда ...
    Пази моториста !!!

Град
    И не се подостря!

Цитирай Първоначално написано от Cucko0
    http://www.comparestoreprices.co.uk/images/unbranded/j/unbranded-jillian-dempsey-for-avon-professional-kohl.jpg аз съм с този .. само че черен ..върши ми страхотна работа
    не съм имала по добър струва 7.90 но аз си го взех за 3.90
    cant tell my nothing now
    baby i know how to fly

nothing hold me down
    im going tuch the sky

dydzzz <3

http://www.teenproblem.net/f/viewtop...530&highlight=

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си