Цитирай Първоначално написано от ThisIsMe
Погледни се само колко си смешна!Ок,ако искаш продължавай да си ги правиш тези правописни грешки,но моля те не ми давай наставления кое е правилно и кое не е.Отново грешиш и не зная колко човека чакаш да ти кажат,че ''заинтригува ме'' се пише отделно.Отново давам пример:
Не може да имаш 2 по математика и да ми обясняваш задачи,правейки се на голям разбирач.Смешно е и ти си смешна.И да ти обясняват пак не вдяваш.И изразът,''че съм отивала там от където се връщаш'' е вече изтъркано клише.НЕ ми се прави на по-голяма и зряла,защото дори не знаеш аз на колко съм,а и да знаеше, годините не са съвместими с това,което имаш в главата. Дори в случая да си по-голяма от мен,това те прави още по смешна поради може би не само неграмотността ти,която явно е отдавна налице.БТВ за моите кусури не бери грижа,защото мога да гарантирам че в езиков план надминават твоите.Поне зная как се бише стихотворението ''Аз съм българче'' и мога спокойно да посочвам нещата,които ме заинтригуват.Аз решавам да прекратя този спор,защото е безсмислено да споря с такива странни и ограничени персони,неприемащи критика.
А и нали знаеш,по-умният винаги отстъпва пръв затова реших да те оставя да си пишеш неграмотно на спокойствие.Всичко най-хубаво!
Съгласна съм с теб, но само донякъде. Мисля, че грешки от типа на "заинтригуваме" може все пак да са написани в бързината, когато спейса не е натиснат добре. Същото е и с размяната на букви или срички при писането на клавиатура. Момичето обаче пък май показа, че наистина не знае как се пише думата, а може би просто безпомощно се опита да защити себе си. Харесва ми това, че следиш хигиената на собствения ни език и разни нередности те дразнят. И аз съм така. Работата и учението ми изискват постоянно да се пише грамотно, просто няма как, набива се на очи. Обаче малко ме подразни това, че в поста, който съм цитирала, ти самата си изпуснала 4-5 запетай, което е някак странно за човек, който претендира за безупречност. Надявам се да ме разбереш. От друга страна - много ми харесва как пишеш и как се изразяваш, определено не е присъщо за всеки, даже напротив.

ПП : Също така си написала "бише", но това е от бързината, разбира се.