.

Виж резултатите на анкетата: За какво мислят теинеиджарите на 13 и 14 години???

Гласували
107. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • СЕХ

80 74,77%
  • обу4ение

27 25,23%
Затворена тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 93

За какво мислят теинеиджарите на 13 и 14 години???

ПИ6ете какво те мислете по Вапроса или какво сте мисле ли на тази вазраст НО С ПОДРОБНОСТИ АКО Е ВЪЗМОЖНО!!!!Дано да ви хареса темата!!!

am trea da ima i otgovor nito 1 ot 2te i az sam za ne go no ima golqma 4ast ot tineidjyrite koito mislqt za sex :P

Под "обу4ение" даскало ли имаш предвид?

Град
    В АдА
    За глупости мислят

zavisi ot 4oveka... ami vsqko dete na tazi vuzrast misli za razli4ni ne6ta nqkoi ot tineidjurite mislqt za sex drugi mislqt za obu4enie a puk treti za neshto po razli4no ot sex i oby4enie
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

hottie
    Guest
    Ами аз на 13/14 определено не си мислих за секс.Бях си още детенце

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Боже за секс изобщо не съм мислела...Или айде не изобщо ама като нещо което ми е интересно и което ще се случи но след мн време... На 13 точно бях отишла в Германия,трябваше да уча език,да се доказвам в училище..Избирам второто.

Град
    Мездра
    Ако родителите ти са много строги едвали ще знаеш на 13/14 какво е секс,а пък едвали да мислиш за него

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Cukata
    Ако родителите ти са много строги едвали ще знаеш на 13/14 какво е секс,а пък едвали да мислиш за него
    Ами моите никога не са били строги, а не мислих по това време за секс.

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    аз мислех за 4екии :Д секс.. сега мисля за това :Д:Д:Д
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

За какво мислят теинеиджарите на 13 и 14 години??? ---

Момичета - za 18-19-20 годишен батко дето да ги наебе , и след това да се изфукат пред приятелките си !

Момчета - А:" А ве моя е по голям от тфоя ве на 13 съм и ми е 18 "
    Б: " Глей си раотата ве ,аз съм на 13 и ми е 22 " ......

За тфа общо взето !
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

poprincip trqbva da mislqt i za dvete!takava e vuzrasta 4e nqma lo6o da mislqt za mom4eta, no obrazovanieto vinagi e vajno! zasajalenie v posledno vreme te mogat samo da si otvarqt krakata samo i samo za da sa "vajni" zatupqlo e tova pokolenie

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Miss_Perfekt
    За глупости мислят
    +1 ще дам пример с мен- защо Веси е казала на Кати, че харесва Сашо, който всъщност харесва мен и сега Кати ми казва и с Веси не сме вече най-добри приятелки, защото съм разбрала, че е използвачка- нещо от тоя сорт А също и защо тая по математика ме мрази, и защо готините не ни обръщат внимание, защо нашите обръщат повече внимание на сестра ми и също за кандидатстването след 7 клас- общо взето за различни неща, но не и за секс.
    Don't worry, be happy!

Град
    .::ПлД уе майнА [sun]
    Само за простотий.За гаджета и др. работи.Как да се целуват и ква дъфка да си купят.Нали и аз съм минала по тоя път.Ся сериозно:най-вероятно за секс.

Ako neste zabelqzali sega6nite 13-14 godi6ni vurvqt po koridora v daskalo budat se, durvqt se na po-golemite, barat se po guzovete i po4vat da se grimirat kato "golemite".....ako pri vas ne e taka Pri nas e taka ! a sega si predstavete kakvi 6te sa sega6tnite 7 godi6tni sled 7 godini.... Pulna degradaciq !!!!!
    Go HarD, Or Go HOME ! ! !

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Cukata
    голяма глупост каза...

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Ами аз на 13/14 определено не си мислих за секс.Бях си още детенце
    ''the hottie'' времената се промениха ,нали си усетила?Аз на 13 години играх още с войниците си и танковете.Не съм мислил за секс.Даже незнаех откъде съм се излюпил (вече знам ) . Но мисля ,че това ,,мислене'' на тези деца е насъдено от самото общество.
    П.П. Не обвинявам родителите!Обвинявам цялото ОБЩЕСТВО.Мен ,теб ,тях ,телевизията ,вестници .Всичко което ни заобикаля.
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

всички мислят само за СЕХ

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    В този форум ставам свидетел на един ужас ... младежите на 13-14 вече по скоро мислят как да кръстят бебетата си а не дали им се учи или им се прави секс ....
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Za Vsi4ko drugo no ne i za u4ene
    Ne e vajno,4e za celiq svqt ti si prosto edin 4ovek,vajnoto e,4e za edni 4ovek ti si celiq svqt =]

Abe te ve4e ot 10 godishni mislqt za sex.....uvi

Мега фен Аватара на amatorium
    Za sushtite neshta, za koito i predishnoto pokolenie. Za zabavleniq i sex. Taman zapochvat da uzrqvat. Ne si mislete, che novoto pokolenie e nqkak "po-svetnato". I preporuchvam da gledate tova klipche s rechta na Kurt Vonnegut:
    http://youtube.com/watch?v=DCjXBWzmgWQ .

Klipa zapochva ot 2rata minuta natatuk, a predi tova ima komentar vurhu nego. Tova e edno ot nai-vajnite otkroveniq, koito nqkoi moje da kaje za jivota na tozi svqt. Tam ima i komentar po tazi tema! Nasladete i se. Ako nqkoi nameri prevod ili ima jelanie da go prevede neka go napravi!
    Eating isn't cheating - Arnold

А СПОред вас за6то мислят за секс.аз сам на 14 и мисли и за тве те но и аз спорт за6то тренирам много силно.Освен 4е за състезанията спорта помага и на фигората.

Ми аз лично не отговорих, защото аз мисля за много неща сред които са и секса и образованието. Защо поне не вмъкнеш и двата отговора ?

П.П. Вземи и пиши по-грамотно бе...

Град
    София
    За глупости мислят...
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си