- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За какво мислят теинеиджарите на 13 и 14 години???
ПИ6ете какво те мислете по Вапроса или какво сте мисле ли на тази вазраст НО С ПОДРОБНОСТИ АКО Е ВЪЗМОЖНО!!!!Дано да ви хареса темата!!!![]()
![]()
![]()
am trea da ima i otgovor nito 1 ot 2te i az sam za ne go no ima golqma 4ast ot tineidjyrite koito mislqt za sex :P
Под "обу4ение" даскало ли имаш предвид?
![]()
![]()
![]()
zavisi ot 4oveka... ami vsqko dete na tazi vuzrast misli za razli4ni ne6ta nqkoi ot tineidjurite mislqt za sex drugi mislqt za obu4enie a puk treti za neshto po razli4no ot sex i oby4enie![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Ами аз на 13/14 определено не си мислих за секс.Бях си още детенце![]()
Боже за секс изобщо не съм мислела...Или айде не изобщо ама като нещо което ми е интересно и което ще се случи но след мн време... На 13 точно бях отишла в Германия,трябваше да уча език,да се доказвам в училище..Избирам второто.
Ако родителите ти са много строги едвали ще знаеш на 13/14 какво е секс,а пък едвали да мислиш за него![]()
Ами моите никога не са били строги, а не мислих по това време за секс.Първоначално написано от Cukata
аз мислех за 4екии :Д секс.. сега мисля за това :Д:Д:Д
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
За какво мислят теинеиджарите на 13 и 14 години??? ---
Момичета - za 18-19-20 годишен батко дето да ги наебе , и след това да се изфукат пред приятелките си !
Момчета - А:" А ве моя е по голям от тфоя ве на 13 съм и ми е 18 "
Б: " Глей си раотата ве ,аз съм на 13 и ми е 22 " ......
За тфа общо взето !
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
poprincip trqbva da mislqt i za dvete!takava e vuzrasta 4e nqma lo6o da mislqt za mom4eta, no obrazovanieto vinagi e vajno! zasajalenie v posledno vreme te mogat samo da si otvarqt krakata samo i samo za da sa "vajni"zatupqlo e tova pokolenie
+1 ще дам пример с мен- защо Веси е казала на Кати, че харесва Сашо, който всъщност харесва мен и сега Кати ми казва и с Веси не сме вече най-добри приятелки, защото съм разбрала, че е използвачка- нещо от тоя сортПървоначално написано от Miss_Perfekt
А също и защо тая по математика ме мрази, и защо готините не ни обръщат внимание, защо нашите обръщат повече внимание на сестра ми и също за кандидатстването след 7 клас- общо взето за различни неща, но не и за секс.
Don't worry, be happy!
Само за простотий.За гаджета и др. работи.Как да се целуват и ква дъфка да си купят.Нали и аз съм минала по тоя път.Ся сериозно:най-вероятно за секс.
Ako neste zabelqzali sega6nite 13-14 godi6ni vurvqt po koridora v daskalo budat se, durvqt se na po-golemite, barat se po guzovete i po4vat da se grimirat kato "golemite".....ako pri vas ne e taka Pri nas e taka ! a sega si predstavete kakvi 6te sa sega6tnite 7 godi6tni sled 7 godini.... Pulna degradaciq !!!!!![]()
![]()
![]()
Go HarD, Or Go HOME ! ! !
голяма глупост каза...Първоначално написано от Cukata
''the hottie'' времената се промениха ,нали си усетила?Аз на 13 години играх още с войниците си и танковете.Не съм мислил за секс.Даже незнаех откъде съм се излюпил (вече знамПървоначално написано от the_hottie
) . Но мисля ,че това ,,мислене'' на тези деца е насъдено от самото общество.
П.П. Не обвинявам родителите!Обвинявам цялото ОБЩЕСТВО.Мен ,теб ,тях ,телевизията ,вестници .Всичко което ни заобикаля.
Първоначално написано от ScionOfStorm
Za Vsi4ko drugo no ne i za u4ene![]()
![]()
![]()
Ne e vajno,4e za celiq svqt ti si prosto edin 4ovek,vajnoto e,4e za edni 4ovek ti si celiq svqt =]
Abe te ve4e ot 10 godishni mislqt za sex.....uvi
Za sushtite neshta, za koito i predishnoto pokolenie. Za zabavleniq i sex. Taman zapochvat da uzrqvat. Ne si mislete, che novoto pokolenie e nqkak "po-svetnato". I preporuchvam da gledate tova klipche s rechta na Kurt Vonnegut:
http://youtube.com/watch?v=DCjXBWzmgWQ .
Klipa zapochva ot 2rata minuta natatuk, a predi tova ima komentar vurhu nego. Tova e edno ot nai-vajnite otkroveniq, koito nqkoi moje da kaje za jivota na tozi svqt. Tam ima i komentar po tazi tema! Nasladete i se. Ako nqkoi nameri prevod ili ima jelanie da go prevede neka go napravi!![]()
Eating isn't cheating - Arnold
А СПОред вас за6то мислят за секс.аз сам на 14 и мисли и за тве те но и аз спорт за6то тренирам много силно.Освен 4е за състезанията спорта помага и на фигората.
Ми аз лично не отговорих, защото аз мисля за много неща сред които са и секса и образованието. Защо поне не вмъкнеш и двата отговора ?
П.П. Вземи и пиши по-грамотно бе...
За глупости мислят...
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.