.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Hybrid View

как да се справя с тези проклетииии килограми

здравейтеее :P нова съм тук и съжелявам ако това е на грешното място искам съвет --- просто имам проблем --- дебела съм ,. всъщност всички ми казват че не е така че аз съм просто едра , но аз не се харесвам и такааааа малко информация за мен -- на 14 съм тежа около 57 килограма и съм висока около 160 :P тренирам волейбол в училище веднъж в седмицатаа :P всеки ден правя коремни преси-- 2 серии по 50 . И съм доста енергично момиче попринцип-- постоянно бягам,счакам си, абе не ме свърта на едно мястоо иии си мисля че имам доста голямо натоварване, но това не помага. от доста време съм така и главно проблемът ми е в краката и в таза. Моля виии помогнете ми - как да отслабна и да се чувствам по добре, защото това доста ме комплексира

Супер фен Аватара на Me4encety
    амии като за начало спри газираното,тестото,сладкот о,пърженото абее всички боклуци не очаквай мигновени резултати но с постоянство ще стане

Продължавай с тренировките, това, което правиш, е супер. : ) Гледай да се храниш здравословно. Не гладувай, храни се често, но по малко. При твоето натоварване, можеш да ядеш повече, но здравословни храни.

Ето някои храни, които са полезни за организма:

http://www.neznam.bg/%D1%81%D1%82%D0...B5%D0%B5%D1%88
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си