- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ба**и загубеняка Т.Т
Гаджето реши да ме зареже заради едно момиче,с което се запознал по скайпа и решил,че е идеална.Хубаво,нали,щом толкова им е голяма любовта що тоя простак настройва съучениците ми срещу мен(двамата сме от един клас)
Нали получи,каквото иска? Нали го оставих да е щастлив? Защо ми се вре по време на час,щото уж искал да седи до мен,а през това време отзад ме заливат двама глупаци с вода,а той се смее?
Не мога да разбера какво още иска: КАЗАХ МУ,ЧЕ НЯМА ДА СЕ СЪБЕРЕМ!
|
![]()
мии аз лично не мога да гадая на боб..
питай го ?
I'm yours.
зле ли си да не видиш
съдист е
Първоначално написано от Arterranes
Тъп е.
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Ритник между краката и
кошчето с боклук върху главата...
Има адски калпави хора, спокойно той е от тях ....
Първоначално написано от YourFavouriteDrug
![]()
![]()
![]()
![]()
много добре казано 1во,2ро в клас даденото момче може да се прави просто на интересно пред приятели те си и аз да вида как заливат някое момиче в клас ще се разбия да се смея,може би не те е забравил а по вероятното е да е поредният тъпак с който си била до сега но спокойно ще срещнеш още 3 4 ма като този докато намериш перфектният мъж за теб.
П.С. В моят клас постригаха едно момиче защото всички я мразиха е така на сила я хванаха и постригаха на това немога да се смея такаче едно поливане с водичка не е нещо за което не си заслужава смехът
На колко сте ?
Хора много , Човеци малко !
защото е гадняр и още не знам какъв....![]()
![]()
6б3З10
Садистично копеле! Такъв си е! Прави си кефа на твой гръб. Имаш УНИКАЛЕН късмет,че вече не си с него!
Нямам идея как да се отървеш от него,обаче...намери си защита,или го халосай с нещо пред всички...опитай се да го разкараш някак си.
Живеят само влюбените,останалите просто съществуват.
а Т.Т какво е освен пистолет и ауди?
Той е тъп!Набий го пред целия клас-един мощен по врата и един м/у краката и няма да имаш проблеми ;]
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Прилича ми на плачеща емотинка с разтечен гримПървоначално написано от assd
![]()
Зарязал те е заради ня'ква от скайп?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Милата.
Решил е да ти прави мръсно - прави му и ти.![]()
Ненαвиждαм ви..
не, зαщото сте пραзнu в глαвαтα,
α защото сте пραзнu в съρцαтα..
Зарязал те е заради ня'ква от скайп?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Милата.
Решил е да ти прави мръсно - прави му и ти.![]()
Ненαвиждαм ви..
не, зαщото сте пραзнu в глαвαтα,
α защото сте пραзнu в съρцαтα..
A?Първоначално написано от rebeccaa
Нищо няма да спечелиш ако му правиш мръсно.. Най-много вместо да го превъзмогнеш, ще се дразниш още повече от факта..Първоначално написано от xCut0utMyTearsx
Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!]
..
Кико
Първоначално написано от deadshadow13
ПОСТРИГАЛИ СА Я???? АЗ ЩЕ УМРА АКО МИ СЕ СЛУЧИ ТОВА!!!! БОЖЕ,СЕГА СЛЕД КАТО ТОЯ НАСТРОЙВА КЛАСА СРЕЩУ МЕН САМО ТОВА НЕ МИ БЕШЕ ХРУМВАЛО![]()
![]()
|
![]()
10 клас и нямам много голямо досие с гаджета,защото съм много чувствителна и малко хора допускам до себе си.Първоначално написано от puppy2
|
![]()
Нямаш ли някой познат батко, който да го фане, че да го сплаши малко?Първоначално написано от mmm_sweet
![]()
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Първоначално написано от BloomF
Бившият ми обича да налита на бой и се е сбивал поне 5 пъти откакто се познаваме,а това не са били и половината му боевеНе искам този,който ще доведа,да го набият само щото е искал да ми помогне
|
![]()
опитай това http://www.youtube.com/watch?v=6wS5xOZ7Rq8![]()
Тази история ми е много позната.. защо не вземеш да го унижиш пред целия клас, щом се прави на толкова голям тарикат... Според мен все още той те харесва и търси начин как да се заяде с теб, за да му обърнеш внимание. Това е моето мнениеНо това за приятелката от скайп ме уби.
![]()
4-5-6 клас?Първоначално написано от rebeccaa
И по-големи да сте държанието ви е детинско.
След като сте били заедно (предполага се,че сте се харесвали и сте били щастливи) защо не запазите поне уважението?
П.П. Говори с него както казаха не гадаем на боб.