- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос?
Здравейте на 14 съм и супер много харесвам едно момче и той също е на 14 виждала съм го 2 пъти защото имаме общи познати и си пишем в скайп, но мисля, че той не ме харесва как да разбера той не ми дава никакви признаци, че изпитва нещо
Stefan and Damon Salvatore![]()
Ти намеци правиш ли му някакви,,, или той трябва да гадае, че го харесваш !?
Намекни му по някакъв начин за симпатиите си и така ще разбереш дали изпитва същото към теб..
Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!]
..
Кико
запознай се с него (да да да знам че те е срам
love is gone!
Ами аз му исках скайпа и като си ореди среща с общите ни приятели винаги и аз изниквам отнякъде би трябвало да се е досетил вече, а какви намици по-точно трябва да правя дайте ми някакъв пример
вече съм се запознала с негоПървоначално написано от marti93
Kaто за 14-годишна имаш страшен правопис..
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Дааа....благодаряПървоначално написано от Paramour
![]()
Абе, изчакай известно време.. Сближете се ти казваш, че 2 пъти сте се виждали познавате си.. пишете си предполагам... Може би не се познавате достатъчно.. като се опознаете след време все нещо може да прехвърчи между вас.. Всичко с времето си..
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Поддържайте връзка и с времето всичко ще стане и ако му кажеш, че изпитваш нещо към него, нещата ще се опростят
АМИН!
Излезте само 2мата без общите познати. Логиката ти, че като ходиш там той трябва да се усети е доста странна, откъде да знае, че харесваш точно него а и сте се виждали само 2 пъти !
Потърси общи интереси.