Цитирай Първоначално написано от EarthShaker
като изгасне колата няа връщаш ключа.. направо палиш. при мойта кола не става, ама на учебната можеше.

в кат отиваш с документ от БЧК, медицинско от личния лекар, копие от дипломата за средно/основно (занеси си и оригинала), документите от инструктора.. отиваш да чакаш, пускаш документите, снимат те и отиваш след 10/30 дена да си получиш свидетелството.

10 дена - 56 лева с таксите; 30 дена - 32 лева с таксите

http://nld.mvr.bg/nld/nweb.nsf/fVeri...OpenForm&Seq=5 - тука проверяваш кога ти излиза. имай предвид, че в сайта изписва, че ти е излязла примерно на 4ти ден след подаване на документите, но чак на 7мия ден можеш да си я вземеш. т.е. 3 дена по-рано изкарва в сайта, че е готова.

мойта поръчка беше за 10 дена, на 3тия ден изписа, че е готова и на 6ти си я взех.

учебната ми е Опел и като изгасне се върти ключа, без да го връщаш, ясно ... щот и на мойта попринцип като изгасне трябва да върна от контакт и да завъртя да запали

относно документите ми е ясно, интересуваше ме само за поръчки, щото брат ми като си ги подава в КАТ, дава 45 лева и за 1 седмица му излезна, сега се е променило малко .. мерси за инфото !