.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Супер фен

World of Warcraft: Cataclysm

Здавейте суфорумници в момента си дърпам играта чувъл съм че е много интересна някой може ли да ми обясни какво трябва да правя как да правя каква е основната цел? и друг път съм играл ларкрафт но не катаклизъм но и тя не издържа много и я делнах щото незнам кво се прави видях че някви имат животинчета и тах как да взема моля накой който я играе да обясни.

БЕЗ СПАМ МОЛЯ!

Супер фен

Re: World of Warcraft: Cataclysm

Цитирай Първоначално написано от ThEKiNgG
    Здавейте суфорумници в момента си дърпам играта чувъл съм че е много интересна някой може ли да ми обясни какво трябва да правя как да правя каква е основната цел? и друг път съм играл ларкрафт но не катаклизъм но и тя не издържа много и я делнах щото незнам кво се прави видях че някви имат животинчета и тах как да взема моля накой който я играе да обясни.

БЕЗ СПАМ МОЛЯ!
    Пич първо моляте дай линк да си сваля играта сатаклизм.Второ играте е същата като world of warcraft wrath of the lich king(Просто има два нови героя).

„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев

Супер фен
    Мен не ме интерсесува дали е същата аз и онази много не схванах затова изкам някой да ми обясни линк вече са ти дали по нагоре.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си