- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Растежа на косата
Здравейте. Искам да попитам с химиновата вода, колко бързо расте косата ии с колко сантиметра горе долу ?
Sing once again with me.. Our strange duet !! [music]]
If God is a Dj
Life is a dance floor
Love is the rhythm
You are the music. < 33
Oh, boy... Това е за темата с бисерите !!!
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
хименова вода![]()
то густо, то пусто
LadyDi, стига си гледала сеир![]()
Местя ти темата при разбирачките![]()
Audio ergo sum
Всеки прави грешки.. спестете си комплексарските коментари..
Sing once again with me.. Our strange duet !! [music]]
If God is a Dj
Life is a dance floor
Love is the rhythm
You are the music. < 33
защо спамите вместо да отговорите какво като е сбъркала, голяма работа ...
а по темата мой приятелки са ми казвали, че има голям ефект и аз мисля да пробвам, но незнам колко бързо расте вероятно с по 2, 3 см.![]()
0бичаm gо по дяwолиtее ... [h]
Темата и мен ме заинтригува. А как точно се употребява хининовата вода?
аз след като се изкъпя,когато вече ми леко влажна си пръскам в коренитеПървоначално написано от danibebi
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Ами .. аз я ползвах за около 1-2 месеца .. не знам дали за толкова време е възможно да има ефект , но я спрях, защото косата ми се омазняваше от нея.. Поне мисля, че беше от нея, защото после отново си стана нормална..Но все пак на всеки му действа различно. :P
And now that you`re gone,, I just wanna be with you .. And I can`t go on,, I just wanna be with you .. Don`t let me down .. Come to me now <33
Втривала съм си в корените хининова водя няколко пъти, но ми омазняваше косата, и повече не съм си и помисляла да я използвам.
На мен ми действа..-бяха ми отрязали бретона над веждите.. беше ужас... Купих си хининова вода и за 2 месеца ми порасна до устата та и повече.
А ако я ползвам като маска ( т.е седя 20 минути с нея и после я отмивам, за да не ми се омазни косата ) мислите ли, че ще има ефект ?
....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....
Ползвай шампоани(с кофейн и креатин)заедно с това.И ще ти порасне косата за много кратко време