.

Виж резултатите на анкетата: Харесвате ли графитите ?

Гласували
70. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

54 77,14%
  • Не

11 15,71%
  • Нямам мнение

5 7,14%
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 74 от общо 74
    За мен са изкуство и начин на изразяване.

Веднъж отидох да взема сестра ми от детска(детската където и аз съм учил) и госпожата и (която и на мен е преподавала преди) беше разбрала отнякъде че рисувам по стените и ми каза, че много ги харесва, правели грозните фасади по-цветни и приветливи. (при положение, че по тази детска градина има доста от тях)
    Тогава не знаех какво да кажа
    попринцип мнението на учителки, е че е мн лошо едва ли не и се отнасят много консервативно.
    Но тази моя учителка много ме изненада.

Да, и аз смятам, че по новите цветни фасади не трябва да се драска, както и по паметници, но това, че някой се е тагнал или е направил графит на стара сграда, кофа за боклук или трафопост (от тея по-малките) за мен не трябва да е проблем.

Също така съм и против политическите и хулигански надписи, които освен с грозотата си ме дразнят и със съдържанието си( не само мен де, и вас сигурно).

Ние, който правим това изкуство трябва да направим така, че да се възприема по-нормално, спазвайки някакви ограничения.

И забравете да се легализира. Все пак това е и една от привлекателната му страна

Който се занимава с това по-сериозно, може да ми пише ЛС. Е така да си пишем.

Цитирай Първоначално написано от burpp
    Това е последното ми парче.

http://imgur.com/5oviw
    Много е добро :P

Попринцип има места на които могат да се правят легалнш. (за София говоря,може и другаде,но не знам) Аз пък съм ЗА легалните,защото си имаш и време и място..

Живей един път, но както трябва.. Слънцето няма цяла вечност да те радва.. Граби със шепи.. Обичай всеки.. Края не тежи, ако дните ти са леки..

Нека графитите имат смисъл, послание... ебал съм ви в таговете.

Нещо по-нестандартно... и преди съм ви го пускал:

http://skunksa.wordpress.com/2008/02...erse-graffiti/

^ ти ли си ги правил? Многоо са добри!!

Живей един път, но както трябва.. Слънцето няма цяла вечност да те радва.. Граби със шепи.. Обичай всеки.. Края не тежи, ако дните ти са леки..

За повечето си пише кой ги е правил, аз само съм написал материалчето...

Град
    Targovishte ZOO
    Относно всички лапенца които критикувате тагове и графити мога да ви кажа само да го духате тфа си е чисто изкуство но като не сте навътре с графитете недейте да говорите затворете тия големи усти всеки таг всеки графит е послание дечица мои загледайте се по дълбоко в тях лично аз драскам от 6 години относно снимки ето една http://imageshack.us/photo/my-images/8/p0505111508.jpg/ Поздрави от Търговище
    Seal

Много си отворен, бе, драскач..

ТърговиШТе драскач крю

Адски ме радват. Даже си търся човек да ми изрисува една от стените в стаята. V
    myanimelist last.fm mdl

i'm not a saint, no not at all
    and i hate that i let you down.

Мега фен
    Графитите са 1% изкуство и 99% вандалщина. Същите съотношения важат и за хората, които се занимават с графити.

Да се говори за изкуство от хора, които унищоват сгради и превозни средства е смехотворно.

Разбирам - да се определи някакво място, специално за боядисване, графити и т.н. - няма проблем, но да се шари всичко и навсякъде, всичко що-годе нормално създадено или поне поддържано да се залива от някакви драсканици - НЕ Е нормално, признайте. Жалко, че все още в страната ни няма нормални закони, които да осигуряват специални места за графитаджиите, а всеки, който дръзне да драска по сграда или превозно средство да бъде наказван с най-тежката възможна сакнция.

Супер фен Аватара на pressiana
    В Ямбол си имахме онзи ден графити фест и беше доста добро. Всички бяха адски талантливи и на мен лично много ми допаднаха. По принцип съм ЗА, но да се рисува на специални места, а не по обществени сгради /което за мен си е изключителна вандалщина/ и рисунките да са РИСУНКИ, а не драсканици. Сещате се - изкуство, а не смешни надписчета, колкото да се каже, че има нещо там. Намирам ги освен това за красиви, свежи и интересни, даже бих се зарадвала да ни направят физкултурния салон целия в графити отвън.

Зависи какви са.Ако са някои добре изработени,оцветени биват.А ако са само драсканици не ги харесвам.
    Някои хора никога не се променят!
    Te amo mi vida.

Dulce Maria ♥

Град
    Targovishte ZOO
    Цитирай Първоначално написано от Rorschach
    нормално за такива пуберчете винаги ..
    Seal

Цитирай Първоначално написано от blacko
    Лелееееееее, ама само на пуберчета ли се отваряш?

Ако е някой по-голям да не гледаш виновно в земята и да си връзваш връзките по 10 минути, защото има реален шанс да си прибереш зъбите в торбичката с евтини спрейчета?

Супер фен
    Ако са професионално направени и на подходящо място - одобрявам.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Град
    Targovishte ZOO
    Цитирай Първоначално написано от blacko
    Лелееееееее, ама само на пуберчета ли се отваряш?

Ако е някой по-голям да не гледаш виновно в земята и да си връзваш връзките по 10 минути, защото има реален шанс да си прибереш зъбите в торбичката с евтини спрейчета?
    Добре бе господин популярност много си надъхан та гледам смешко като не знаеш нищо недей ми фъфли под малкото си изкривено носле
    Seal

Иначе какво ще направиш, бе, сплесканяк?

Град
    Targovishte ZOO
    shut the fuck up е грозен млъкни и лягай да спиш гном недорасал премазан....!
    Seal

хахахаха, иначе к'фо, а?

Да не си се налъхал и да ти е дошла смелостта?

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    кур за графитите
    то густо, то пусто

"мъжки полов орган" за теб

аз съм фенка на графитите от доста време. дори исках да се занимавам преди, но сега ме влекат по-различни неща. за мен добре направените и идейни графити са нещо много вдъхновяващо, наистина трябва да има обособени места, но пък иначе вкарват поне някакъв цвят в сивата обстановка.

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    Цитирай Първоначално написано от playfootball6
    "мъжки полов орган" за теб
    епа не се кефим на надписи върху зградите, така че ебал съм ви драсканиците, нищо интересно

кое му е красивото примерно на тоя сюргюн?
    то густо, то пусто

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си