.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Хелп :s

Хелп :s

Мии момиче съм на 14 той е на 16 ии отскоро се познаваме,нооо имам чувството че почвам да го харесвам,което не е хубаво защото никога не ми е вървяло с момчетата.Снощи го сънувах и сега постоянно мисля за него.Не знам дали той има някакви симпатии,но кажете няколко признака с които може би ще разбера. Мерси предварително !

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Опознайте се повече, разменете си скайпове (ако вече не сте го направили), по-нататък може да излезете заедно ... Всичко с времето си бе, закъде бързаш?

I'm inlove with a criminal...

Egregious! Мега фен Аватара на burpp
    Град
    Някъде, където мисловната дейност надделява незнаниет
    Общувайте повечко, вижте дали ще намерите общи интереси, ако ти не действаш той няма да се хвърли пръв.

Супер фен Аватара на Stotii

Re: Хелп :s

Цитирай Първоначално написано от vikinkata
    Мии момиче съм на 14 той е на 16 ии отскоро се познаваме,нооо имам чувството че почвам да го харесвам,което не е хубаво защото никога не ми е вървяло с момчетата.Снощи го сънувах и сега постоянно мисля за него.Не знам дали той има някакви симпатии,но кажете няколко признака с които може би ще разбера. Мерси предварително !
    А ти знаеш ли какво искаш всъщност !?? Не виждам каде е проблема, че харесваш пича, но преди да правиш нещо помисли върху отбелязаното в цитата ти, и когато мислиш, че го харесваш, и това е ЗА хубаво, тогава се заговорете просто и му намеквай, че искаш да излезеш. Не директно а намек, смисъл ....

... Еми днеска ми се излизаше, но неможах да си намеря с кого...

... Щях да излизам, но плановете ми се объркаха в последния момент и сега ми се скапа вечерта, а толкова ми се излизаше днес *леко нацупена физиономия*...

... Харесах си един филм в киното, ама немога да намеря с кой да го гледам...

Така гледаш да го оставиш все пак той да те покани, ако те е срам. Ако иска да излезете, не би пропуснал тази възможност. Ако те харесва и я пропусне, трябва да е адски срамежлив.. или просто идиот.

Мега фен Аватара на nyxu
    Град
    На Лунатаа.. *
    Гледай по-позитивно на нещата.. Това, че преди не ти е вървяло (втф.. та ти си само на 14) не значи, че и сега ще е така.. Ии, да.. кажи му, не мълчи.. По-добре му кажи, отколкото да си мислиш Ми ако му бях казала ? ми ако това? ми ако онова? ..
    Успех !
    Дрън-дрън

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^

Re: Хелп :s

Цитирай Първоначално написано от Stotii
    Цитирай Първоначално написано от vikinkata
    А ти знаеш ли какво искаш всъщност !?? Не виждам каде е проблема, че харесваш пича, но преди да правиш нещо помисли върху отбелязаното в цитата ти, и когато мислиш, че го харесваш, и това е ЗА хубаво, тогава се заговорете просто и му намеквай, че искаш да излезеш. Не директно а намек, смисъл ....

... Еми днеска ми се излизаше, но неможах да си намеря с кого...

... Щях да излизам, но плановете ми се объркаха в последния момент и сега ми се скапа вечерта, а толкова ми се излизаше днес *леко нацупена физиономия*...

... Харесах си един филм в киното, ама немога да намеря с кой да го гледам...

Така гледаш да го оставиш все пак той да те покани, ако те е срам. Ако иска да излезете, не би пропуснал тази възможност. Ако те харесва и я пропусне, трябва да е адски срамежлив.. или просто идиот.
    А на мен защо не ми минават тея Иначе съм съгласна с тебее

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Миии ок ще пробвам като го видя,много мерси,но ако и някой друг се изкаже ще бъда благодарна. )

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    покани го да излезете,след време ще разбереш дали те харесва или ще си останете само приятели
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си