.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Как да кача килограми?

Искам да кача по-бързо килограми. Дайте съвети за храна и т.н.

години ? килограми ? ръст ?

пилешко месо, варени картофи и ориз http://www.bb-team.org/forums/viewforum/18

на 14 съм 173 ръст и около 58кг

яж през 2 часа и си направи ВВД

Повече от фен
    на тази възраст -трудно се качват килограми..но за сметка на това ,с правилно хранене и тренировка се качва качествена мускулна маса..та в общи ли нии два съвета:
    1. яж често,по много
    2. тренирай още по често и още по много
    вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..

как очакваш да тренира много и да качва килограми ? ходи на фитнес 3 от 5 щото....няма да качиш иначе килограми ако ходиш 4/5 от 5 освен ако не ползваш гейнър...

Супер фен Аватара на radeberger
    Има много информация за храни и фитнес програми в сайтове.

Ако ще взимаш добавка, ти препоръчвам протеин, а не гейнър. (от лични наблюдения, поне на мен протеинът ми действа много по добре).

ти си мн кухо пърче....суроватка ли да си земе за качване на килограми ? ебати тапака...в гейнъра има много въглехидрати...от които се качват килограми...

Пил съм гейнър, но от протеина имам по - добри резултати УМНИКО. Не знам дали прочете: писал съм как е на мен.

Тъпия си ти.Гейнъри и протеини се взимат ако не му стигат въглехидрати или протеини.Ако в режима му има достатъчно въгледхиради,но малко протеини взима гейнър,ако не обратното.

Цитирай Първоначално написано от LifeFitness0
    Тъпия си ти.Гейнъри и протеини се взимат ако не му стигат въглехидрати или протеини.Ако в режима му има достатъчно въгледхиради,но малко протеини взима гейнър,ако не обратното.
    Не е ли ако има достатъчно протеини да пие гейнър ??? До колкото знам в него има повече въглехидрати.

Повече от фен Аватара на atractive
    Аз не знам кой е тъпя, но гена си е ген.Ако ти е заложено да си слаб и да ядеш много и да пиеш добавки, които повишават бързодействието на хормона - няма толкова голям ефект. Разчиташ на късмета, това е в този случай.
    Нямам химикалка!

Гена ми е...нз слаб съм, но от друга страна за 1 месец развих добре бицепси, гърди и гръб. Сега не тренирам толкова. Та какво добавки ще ми препоръчате? В менюто ми са: тестяни изделия като пица, сандвичи от вкъщи, вечерта някаква манджа и това е. Знам, че е нездравословно, но с отчаяни усилия се опитвам да кача някое кило. Чакам предложения за добавки и ако имате инфо за цената

казах ти, ако искаш да качиш ти трябва ВВД.....

Голям фен Аватара на autista88
    Маса се прави на маса.

Не пий добавки. Като ще даваш, опа, глупости - ваще ще дават пари. След, като ваще ще дават пари по-добре си вземи храна.
    Яж месо, ориз, варени картофи, салати, сирене, кашкавал, ябълки, моркови, плодове, зеленчуци, пии по литър прясно мляко на ден, яж кисело мляко, яж извара преди лягане.

Ти си на 13 за кво ти е химия?
    По-добре на кафево отколкото социално слаб!

ти малоумен ли си ? ти знаеш ли какво е химия и какво е добавка ? малоумник...и аз съм на 14 и си взех един гейнър и качих 5 килограма...

Айде престани да обиждаш, че си смешен.

Авторе, трябва да почнеш да ядеш качествени храни, а не сандвичи и пици. Яж повече месо, плодове (банани е хубаво, защото съдържат повече въглехидрати) и зеленчуци, ориз и други зърнение култури. И разбира се ходи сериозно на тренировки. Не е задължително да пиеш хранителна добавка, но с нея мисля, че ще ти е по-лесно. И все пак ти препоръчвам протеин, а не гейнър. И аз като тебе бях доста слаб преди да тръгна на фитнес и от протеина имам по-добри резултати.

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Цитирай Първоначално написано от blackfireXx
    ти малоумен ли си ? ти знаеш ли какво е химия и какво е добавка ? малоумник...и аз съм на 14 и си взех един гейнър и качих 5 килограма...
    Последно на 14 или 13 си
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Голям фен Аватара на autista88
    Ей мишок, форумен! Малоумен ще викаш на баща ти!

Ае като си големия разбирач да кажеш как се прави суроватъчния протейн, а креатина?

"В промишлен мащаб креатина се произвежда чрез химичен синтез от две изходни вещества - от цианамид или от тиоурея."

" Обичайно глутамина се произвежда по биотехнологичен път чрез ферментация на подходяща хранителна среда от бактерии. "

Протейна, креатина и тн трябва да са добавка към една добра диета, а не нейната основа.

Още повече, че на 13-14 не ти трябват добавки. Всичко можеш да си го набиш и сам с месо и яйца.
    По-добре на кафево отколкото социално слаб!

има ли значение ? януари правя 14, някъв проблем ли има ?

Цитирай Първоначално написано от blackfireXx
    казах ти, ако искаш да качиш ти трябва ВВД.....
    какво е ВВД ?

ЕДИТ: видях в нета и започвам да работя по въпроса

Супер фен Аватара на firstdiesel
    Град
    село Горно надолнище
    ядене му е майката, добавките са кофти работа

яйца, ориз, МЕСО, млечни продукти и шоколад

ограничи яденето на хляб, вместо хляб яж "храна" ... хлябът просто засища, но не ХРАНИ

Град
    София
    на 13 години кви добавки ще ми зимаш Х:АХ:А
    хилав софийски дришлио

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си