.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P

Връзка без любов

Имаме връзка от 1 месец и знаем,че не се обичаме,но сме заедно.Вчера той ми каза ''това е най-странната връзка,която някога съм имал'' и за мен е така,но не мога да преценя дали ми харесва или не.Харесвам го,но и точно,когато нещата са добре той изръсва някаква глупост(понеже не може да си подбира думите както трябва) и от там аз започвам да му се дразня ужасно много.Сравнително често се случва.Харесва ми,че връзката с него се базира на нещо толкова леко и безобидно...виждаме се 1-2 пъти в седмицата,но през останалото време ми е самотно и имам нужда от повече.Иска ми се страст и любов,а същевременно вече не вярвам в нея(след бившия ми...).Наистина е един вид интересно,но не мога да си го обясня.Знам,че ще мине много време преди да забравя бившия си и съм продължила толкова до колкото мога...Тъй като със сегашния си пишем повече по скайп(защото сме много заети за срещи) каквото и да ми пише думите просто минават покрай мен...не чувствам нищо,освен последния път,когато се видяхме(тогава усетих искри...някакви).Знам,че мога да го накарам да ме заобича...знам как,но не искам.Винаги го подценявам(пък и той честно казано не показва големи умствени умения при разговорите ни)...до няква степен ми е безразличен,но има моменти,когато ми се иска да съм с него.Дори не ми се къса с него...няма страст,няма кой знае какво желание...и така.На живо сякаш забравям всичкия този негативизъм и се държа много по-различно,но той усеща,когато има нещо.Доста странна връзка На вас как ви се струва?Има ли някаква страна от която не съм погледнала нещата и която би ме накарала да повярвам повече в щастието с него,без да обръщам внимание на нещата,които ме дразнят?

Дори не го ревнувам(толкова)...знам,че има доста момичета около него,но сякаш и това ми минава просто ей така...Мен също доста често ме търсят момчета,които ме харесват,предлагат ми да излизаме,но излизам само с тези,които са ми близки приятели.

Мега фен Аватара на nyxu
    Град
    На Лунатаа.. *
    Уоу.. странно е това ;о Знаете, че не се обичате, а същевременно не искате да слагате край на това.. Изчакай, може пък да пламне нещо..
    Дрън-дрън

Град
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    Каква любов очакваш за един месец?
    Хаха...каква ли...ами дори минимална

Мисля,че знаеш,че отначало си личи дали връзката има някакво бъдеще или не.Вижда се дали има пламък...ако го има в началото,значи може да се разрасне...Но при нас сякаш го няма.
    Имаме сходни харесвания за много неща...но това не е кой знае какъв критерии.Говорили сме на тая тема и виждам,че той е привързан към мен,но определено не може да се говори за любов.За него всичко е 'въпрос на време'...казва ми 'Ами ще дойде този момент,в който ще пламне нещо красиво,ще се привържем повече' и т.н. Сякаш е сигурен,че ще се случи и просто чака...А нещата не стават така.
    Хайде да не говорим за любов,ами онова привличане,което те кара дори и само докато я/го гледаш да искаш да я/го целунеш.Да ти харесва мисълта за него...дори и да те възбужда-при мен не е точно така.Той е от хората,които винаги имат всичко,което искат-най известните,най-харесваните...с най-хубавите момичета,най-високия успех и т.н. Нахакан...не особено скромен-неща,които преди ми харесваха,че ги има...но той не знае как да ги използва.На външен вид ми харесва.
    Може би се получава така,защото и 2та сме изпитали различни неща.Той не е изпитвал това,от което аз се нуждая и няма как да знае какво представлява.Не го обвинявам...Но ми се иска да съм с него-няка кой знае каква конкретна причина...Трябва да се промени това безразличие...безобичност... Как?

според мен проблемът е, че ти не си съвсем готова за чувства,
    а той е търпелив и ги чака сами да дойдат.. което според мен
    няма да стане без твое участие.
    явно връзката ви е скучна
    малко разнообразие
    изненадай го с нещо, ама нещо съвсем неочаквано за него

Град
    Да му направя изненадващ подарък?Ами всъщност онази среща,която беше най-жизнена и останах доста доволна беше,когато му подарих нещо.

Как да се освободя от предишната си връзка и да му дам шанс при тези обстоятелства?Мисля,че ако се бяхме срещнали преди бившия ми нямаше нещата да стоят така.

Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Да му направя изненадващ подарък?
    Как да се освободя от предишната си връзка и да му дам шанс при тези обстоятелства?
    според мен не е нужно да е материален подарък..
    покажи му по някакъв начин, че ти пука за него, кажи му нещо
    романтично.. дори да е банално *** Но само ако наистина го мислиш,
    иначе ще заблуждаваш и него и себе си
    спри да сравняваш тази връзка с предишната,
    не знам за теб, но при мен всички връзки са различни и в началото, когато ги сравнявам, все ми се струва, че нещо не е в ред..
    мое мнение де, може пък да съм фатално тъпа и да говоря глупости

Град
    Ами станаха вече около 3 месеца...Там историята е много дълга и се опитвам да избягвам да говоря или да мисля за това,но то просто ми идва изведнъж в акъла...
    Наскоро отвориха едно магазинче близо до нас със мъниста и се сетих да му направя гривна.Изведнъж ми хрумна и просто реших да му я направя.Видях се малко на зор...но я направих и когато му я дадох той много се зарадва.Стана ми приятно,че съм направила нещо хубаво за него и че му е харесало...После срещата продължи много добре...Но след 2-3 дена беше както преди.
    Той знае за почти всичко,което ми пречи във връзката ни и...казах ви какво отговаря.

Град
    Да,определено пречи...неволно го правя.
    Може би не ми стигат 3 месеца,но не искам да приключвам със сегашния.Става ми приятно,когато се сетя,че той е с мен...някакво уютно такова,но много рядко.Ужасно странно положение е това!Не го разбирам...
    Ние с него нямаме време да се виждаме тъй като му предстоят матури и се разминаваме 5-6 дни в седмицата.
    От последната ми връзка пораснах повече от колкото искам и...станах много по-черногледа.Суров човек съм вече и много малко неща ме трогват въпреки,че ако ми се стори,че той ми е сърдит ми се свива сърцето и ми става неприятно.
    За това и много неща в него ми правят лошо впечатление...и ме дразнят.Когато си говорим и каже нещо лекомислено или нещо простовато.Той винаги се съгласява с мен и ми се извинява казва 'да права си...сгреших' -човек ще реши,че го прави,защото не му се занимава и донякъде може би е така,но аз имам чувството,че наистина го мисли.
    Не искам да стане както преди и да ходя след него като луда от любов,а той да се прави на зает и никога да няма време за мен.За това се опитвам,когато почувствам,че искам да говоря с него или да съм по някакъв по-особен начин по-мила как да го кажа...подтискам това нещо.Не искам да се разочаровам отново...да му повярвам и накрая да осъзная,че той не ми обръща внимание.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си