- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Връзка без любов
Хаха...каква ли...ами дори минималнаПървоначално написано от miminko
![]()
Мисля,че знаеш,че отначало си личи дали връзката има някакво бъдеще или не.Вижда се дали има пламък...ако го има в началото,значи може да се разрасне...Но при нас сякаш го няма.
Имаме сходни харесвания за много неща...но това не е кой знае какъв критерии.Говорили сме на тая тема и виждам,че той е привързан към мен,но определено не може да се говори за любов.За него всичко е 'въпрос на време'...казва ми 'Ами ще дойде този момент,в който ще пламне нещо красиво,ще се привържем повече' и т.н. Сякаш е сигурен,че ще се случи и просто чака...А нещата не стават така.
Хайде да не говорим за любов,ами онова привличане,което те кара дори и само докато я/го гледаш да искаш да я/го целунеш.Да ти харесва мисълта за него...дори и да те възбужда-при мен не е точно така.Той е от хората,които винаги имат всичко,което искат-най известните,най-харесваните...с най-хубавите момичета,най-високия успех и т.н. Нахакан...не особено скромен-неща,които преди ми харесваха,че ги има...но той не знае как да ги използва.На външен вид ми харесва.
Може би се получава така,защото и 2та сме изпитали различни неща.Той не е изпитвал това,от което аз се нуждая и няма как да знае какво представлява.Не го обвинявам...Но ми се иска да съм с него-няка кой знае каква конкретна причина...Трябва да се промени това безразличие...безобичност... Как?