Цитирай Първоначално написано от miminko
Каква любов очакваш за един месец?
Хаха...каква ли...ами дори минимална

Мисля,че знаеш,че отначало си личи дали връзката има някакво бъдеще или не.Вижда се дали има пламък...ако го има в началото,значи може да се разрасне...Но при нас сякаш го няма.
Имаме сходни харесвания за много неща...но това не е кой знае какъв критерии.Говорили сме на тая тема и виждам,че той е привързан към мен,но определено не може да се говори за любов.За него всичко е 'въпрос на време'...казва ми 'Ами ще дойде този момент,в който ще пламне нещо красиво,ще се привържем повече' и т.н. Сякаш е сигурен,че ще се случи и просто чака...А нещата не стават така.
Хайде да не говорим за любов,ами онова привличане,което те кара дори и само докато я/го гледаш да искаш да я/го целунеш.Да ти харесва мисълта за него...дори и да те възбужда-при мен не е точно така.Той е от хората,които винаги имат всичко,което искат-най известните,най-харесваните...с най-хубавите момичета,най-високия успех и т.н. Нахакан...не особено скромен-неща,които преди ми харесваха,че ги има...но той не знае как да ги използва.На външен вид ми харесва.
Може би се получава така,защото и 2та сме изпитали различни неща.Той не е изпитвал това,от което аз се нуждая и няма как да знае какво представлява.Не го обвинявам...Но ми се иска да съм с него-няка кой знае каква конкретна причина...Трябва да се промени това безразличие...безобичност... Как?