- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Морски свинчета
Зравейте, просто исках да разбера колко от потребителите в този форум отглеждат вкъщи от тези прекрасни животинки.
Аз лично имам двечки - Сиси и Чери.
Та, ще се радвам да споделите тук интересни случки със свинчовците, проблеми и изобщо всичко свързано с морските свинчета![]()
:P
....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....
аз имахстрашни животинки са. много се привързват, много са готини. а проблеми си имат доста - от една страна че много дрискат барабонки, а от друга че българските са много инбреднати и това ги прави много податливи на разни болести което в комбинация с липсата на хубави ветеринари в бг е равно на пълно преебаване.
тука си го има всичко
http://www.morsko-svinche.com/forum/index.php
а иначе аз нямам кой знае какви истории с моето обаче се сещам за едно легендарно морско свинче за което във вестниците са писали даже:
![]()
моето оцеля само 1 седмица и пукнася ме е яд за дето давах пари за таз клетка
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Как може да не ти е жал поне малко за милата душичка, а само за парите ? Какъв човек си ти ?Първоначално написано от blackfireXx
....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....
еетова за клетката го казах на бъзик и тез ми скачат на врата веднага
ама си е истина че при мен оцеля само 1 седмица и сгъна
![]()
blackfireXx имаш е*аси якото отношение.. и ти като "сгънеш", ти пожелавам да говорят така за тебе..![]()
И аз имам морско свинче.. Казва се Фреди, но му викаме по най-различни начини.. Адски много сме се привързали към него (цялото семейство).. С нас е от около 3 години вече..![]()
![]()
Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..
дано да е утишъл на по добро мястоаз се отказах от домашни любимци най-много седмица да издържат и пукват
![]()