.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Повече от фен

Морски свинчета

Зравейте, просто исках да разбера колко от потребителите в този форум отглеждат вкъщи от тези прекрасни животинки.
    Аз лично имам двечки - Сиси и Чери.
    Та, ще се радвам да споделите тук интересни случки със свинчовците, проблеми и изобщо всичко свързано с морските свинчета :P
    ....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    аз имах страшни животинки са. много се привързват, много са готини. а проблеми си имат доста - от една страна че много дрискат барабонки, а от друга че българските са много инбреднати и това ги прави много податливи на разни болести което в комбинация с липсата на хубави ветеринари в бг е равно на пълно преебаване.

тука си го има всичко

http://www.morsko-svinche.com/forum/index.php

а иначе аз нямам кой знае какви истории с моето обаче се сещам за едно легендарно морско свинче за което във вестниците са писали даже:

моето оцеля само 1 седмица и пукна ся ме е яд за дето давах пари за таз клетка

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от blackfireXx
    моето оцеля само 1 седмица и пукна ся ме е яд за дето давах пари за таз клетка
    Как може да не ти е жал поне малко за милата душичка, а само за парите ? Какъв човек си ти ?
    ....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    Цитирай Първоначално написано от suNnykaty96
    Как може да не ти е жал поне малко за милата душичка, а само за парите ? Какъв човек си ти ?
    ей такъв - тъп

ее това за клетката го казах на бъзик и тез ми скачат на врата веднага ама си е истина че при мен оцеля само 1 седмица и сгъна

blackfireXx имаш е*аси якото отношение.. и ти като "сгънеш", ти пожелавам да говорят така за тебе..

И аз имам морско свинче.. Казва се Фреди, но му викаме по най-различни начини.. Адски много сме се привързали към него (цялото семейство).. С нас е от около 3 години вече..
    Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..

дано да е утишъл на по добро място аз се отказах от домашни любимци най-много седмица да издържат и пукват

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си