- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Относно пластовете
Винаги съм се чудила дали фризьорката може по някакъв начин да ми пребере пластовете без да намалява дължината на косата ми...![]()
какво ще рече да ти прИбере пластовете![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Да може, мен последния път така ме пострига.. казах и че не искам вече тези пластове, и тя каза че ще ми ги прибере..
Незнам как .. но вече не съм на пластове и въобще не ми е пипала дължинатаТака , че отиди и кажи да ти ги приберат , че не искаш вече пластове, но да ти се запази дължината
![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
То,това не е ли нещо подобно като филирането? И на мен са ги прибирали и все съм оставала с впечатлението,че ме един вид филират шантаво![]()
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
добре.. представи си , че косата ти е на пластове и най-късият е на нивото на ушите ти.. ти искаш равна черта до раменете... как според теб ще стане това? естествено ,че по-късият ще остане.
другият вариант е да ти одреже цялата коса на нивото на най-късия пласт и така да се изравни цялата![]()
^ В една друга тема пак се споменаваше,сега пак ще попитам някой да ми обясни. Много ясно, че няма как. Освен един начин, но пак ще е на етажи. Например филира цялата коса и постепенно преминава от най-късия до най-дългия етаж, а не остава ярки и видими граници. Поне аз така си го обяснявам...
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
мм.. до ушите някъде
няма начин , а сливането става видимо отпред на косата и лично на мен не ми харесва изобщо
ето нещо такова е http://www.google.co.uk/imgres?imgur...3&tx=95&ty=110
какво не?![]()
^ ами не става така сливането , ако е кадърна фризьорката![]()
и аз бих се филирала така, ама като знам кви фризиори има...![]()
просто не намерих подходяща снимка.иначе ми е прекалено ясно как става сливането. ама това ,което си представя момичето няма как да станеПървоначално написано от rosencetooo