.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Пърхот!

anonymous682486
    Guest

Пърхот!

Здравейте!Видях тази тема за пърхот на главата но аз искам да ми дадете отговори какво трябва да използвам за да нямам толкова пърхот.На 17 г. съм и проблема е следния.Днеска отивам да се къпам,на утрешния ден се чувствам много освежен и удобно,обикновено минават 2-3 дена от деня на къпането и започва да ме сърби косата много е гадно и както си пипам косата е много блажна и ми падат някои косми!МОЛЯ ОТГОВОРЕТЕ МИ СЕРИОЗНО!

Начи виж брато,аз се къпя 6 пъти в седмицата (не преувеличавам) ии ако минат 2 дена безда се изкъпя се чувствам по същия начин.Може би ще е добре да се къпеш през ден,но редовно ии също така няма да е зле да отидеш на лекар Айде и да се оправяш

anonymous682486
    Guest
    Честно успокои ме малко!А дали да отида на доктор

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    То почти всеки има Аз като се къпех по-редовно през лятото почти нямах и сега през зимата по-рядко се къпя и имам ама нали не се умира от това
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Голям фен Аватара на xinfamous

Re: Пърхот!

Цитирай Първоначално написано от stefan7202
    минават 2-3 дена от деня на къпането и започва да ме сърби косата много е гадно
    шшшшшш брат ти през колко дена се къпеш бе ?! Аз сутринта като стана ако не се изкъпя ше се побъркам,а вечер след тренировки се къпя пак.
    Can It All Be So Simple ?

Супер фен Аватара на maksimal
    Град
    В къщи...

Re: Пърхот!

Цитирай Първоначално написано от xinfamous
    Цитирай Първоначално написано от stefan7202
    минават 2-3 дена от деня на къпането и започва да ме сърби косата много е гадно
    шшшшшш брат ти през колко дена се къпеш бе ?! Аз сутринта като стана ако не се изкъпя ше се побъркам,а вечер след тренировки се къпя пак.
    Мисля, че има разлика между КЪПАНЕ и ВЗИМАНЕ НА ДУШ...
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Голям фен Аватара на xinfamous
    я ми сподели каква е,че аз май съм некомпетентен..Слагам си шампоан и си мия тялото с душ гел всеки път,какво правя според теб ?
    Can It All Be So Simple ?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    я ми сподели каква е,че аз май съм некомпетентен..Слагам си шампоан и си мия тялото с душ гел всеки път,какво правя според теб ?
    Авторът включва в понятието "къпане" измиването на косата!
    Авторе, консултирай се с дерматолог. Поначало не е редно, но пробвай, ако ни е некомфортно, да я миеш през ден. Ориентирай се към шампоани, които не ти засилват омазняването на косата.
    Низорал ползвал ли си?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на maksimal
    Град
    В къщи...
    Къпане е да се миеш целия с сапуни душ гелове шампоани и т.н.
    Взимане на душ(сливане) е само да се слееш за 5 10 мин без да се търкаш с посочените неща по горе
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Egregious! Мега фен Аватара на burpp
    Град
    Някъде, където мисловната дейност надделява незнаниет
    Kакъв е точно пърхота- мазен, сух ... ?
    Важно е с какво се храниш това определя и здравето на кожата, скалпа и т.н. Яж месо, а не кренвирши или пиле...Яж телешко, свинско, агнешко това са месата и риба също...
    Грижата да тялото от вътре, показва състоянието на кожата и скалпа отвън...Ако е здраво и добре хранено тялото това се отразява и на външния вид на човека, на неговата кожа, коса, нокти, ако щеш и тен на тялото..

Също така има един не-много известен шампоан - Keraplant. Струва 10 лева от аптеката. Нанася се на главата, и се оставя да стои 3 минути(тва го правиш докато си под душа),и след тва се измива главата.
    Действа и има ефект.

А може би е най-добре да се конултираш с дерматолог. Трябва да бъде поставена диагноза от специалист, а после идва и адекватно лечение.

Има още много "рецепти" който мога да кажа, но незнам до колко ще бъдат полезни

Късмет.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си