- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ваши рисунки .. ;p
Незнам дали темата е за тук ! Извинявам се ! Направих темата .. защото нямаше такава или поне аз не можах да намеряпускайте снимки на ваши рисунки ако обичате да рисувате аз ще пусна по - късно снимки на мои рисунки
![]()
е надявам се темата да ви е интересна ;п![]()
<3 Обичам тее .. мишее ..
интересна - може би,
за тоя раздел - НЕ.![]()
Everybody has been through some shit,
whether it's drastic or not so drastic.
Everybody gets to the point of "I don't give a fuck".
e според мен не пречи да пускате снимки нищо , че вече има такава тема.. , но ако трябва я заключете ..![]()
![]()
Тва, че викате "Извинявам се, аз не знам дали е за тук..." не значи, че може и без изобщо да си ползвате главите... Аз тук няма да поствам, не знам за всички останали...
пфф ми някой да те е молил ? ако искаш ;]]] .. големи злобари станахте .. всички в сайта .. ! айде DELITE темата !!!!![]()
козметика и диети?! много ясно, че не е за тук
пък и на всичкото отгоре има такава тема
и се пише delEte
Ако пуснеш същата тема в раздел Лично Творчество, ще имаш успех![]()
....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....
Добре, темата и не е за тук, ок ... ама тряя ли толкова да я нападате пфф..безгрешните![]()
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Няма да има, защото вече съществува такава тема. Даже и линк и дадоха, но не - тя продължава да се репчи..Първоначално написано от suNnykaty96
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук