- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Няма такова парче!
Най-вероятно сте видели и чули рекламата, която вече въртят по телевизиите за коледните песнички. Видя ми се интересна и реших, че можем да коментираме тук. Ето сайта, ако искате да гласувате. http://nohohoho.org/ А сега кажете коя е най-дразнещата коледна песен според вас.. дори да я няма в списъка!
тва според мен е супер тъпо....половината песни тука (да не кажа всичките) са песни, които ги знам от малка и ги ОБОЖАВАМ понеже се сещам за Коледа и ми напомнят на нея и т.н....няма да гласувам против никоя коледна песен!!!![]()
![]()
Не мога да разбера какъв е смисъла на тази простащина от страна на "българския хайлайф" да премахне някоя коледна песен
Точно , че тези песни могат да ни донесат малко или много едно по-празнично настроение за предстоящите зимни празници, отколкото те с глупавите си предавания..![]()
Само моля не ме упреквайте и не ме нападайте,, това е лично мое мнение
Да можеше да разкараме тея идиоти, които се снимат в рекламата. Всичките до един втръснали, постоянно да ни ги навират в лицето, като "големите български звезди" лол,лол.
Леле, леле, българската завист няма граници.Първоначално написано от LoveLetter
![]()
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
как копирате коментарите от вбокс хахаха, жалки сте!
според мен, трябва ни нещо ново!
като са им втръснали тез песни, да вземат да измислят нова песен, нали са българският хайлайф и все пак са прави
едно и също всяка година
една и съща коледа всяка година!
дайте нещо оригинално
като искаш да се отървешот нещо, предложи оригинална идея,
а всички само се оплакват
пу!![]()
(#) ...thats a cookie...
Пхаха, и за какво по-точно да им завиждам? Половината от тях нямат грам талант. Аз си се чувствам супер и без да ме дават по тъпи реклами и шоута.
И те се чудят вече с какво да бъдат интересни.. Наистина едва ли някъде другаде има такава класация, но поне можеше да е за най-хубавата, най-мелодичната и най-коледната песен. Това кои хора са били избрани за рекламата или по-точно кои са се съгласили, е друг въпрос! Ако не искате не гласувайте и си слушайте каквото искате. НИКОЙ не може да ни забрани!![]()