.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Тема: Момичета

Момичета

Здравеите
    Има 1 момиче от класа което ме е молило да отида до магазина по време на училище и да и копувам чорапогащи защото неините се бяха скъсали.Молила ме е за дувки да и копувам щот нямах и за още някои неща.Та се питам дали иска да и покажа дали я харесвам като ида до шопа за нещото.Когато ми търси мокра кърпичка аз отново нямах и след това тя каза на 1 неина фр "да си пробвам късмета"(какво трябва да значи това?)

Re: Момичета

Цитирай Първоначално написано от martinp1
    Здравеите
    Има 1 момиче от класа което ме е молило да отида до магазина по време на училище и да и копувам чорапогащи защото неините се бяха скъсали.Молила ме е за дувки да и копувам щот нямах и за още някои неща.Та се питам дали иска да и покажа дали я харесвам като ида до шопа за нещото.Когато ми търси мокра кърпичка аз отново нямах и след това тя каза на 1 неина фр "да си пробвам късмета"(какво трябва да значи това?)
    Значи, че почти нищо не разбрахме какво си искал да кажеш, но давай смело напред. Мисля, че си достатъчно прост за да успееш или ако не поне няя ти пука, ако не стане

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен Аватара на FuckedUp
    I feel you
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Искам да разбера дали като ме кара да правя тези неща тя ме харесва и иска да и се докажа .

Може би Да, може би Не.. Ти изпитваш ли симпатии към нея или просто ти е интересно дали те харесва като ти задава тези въпроси ?
    Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!] .. Кико

Искам да разбера дали като ме кара да правя тези неща тя ме харесва и иска да и се докажа .
    Да те праща 100 пъти до магазините, значи че иска да те използва.
    Ако те завлече в тоалетните и ти направи свирка, значи че те харесва.

So simple

Само теб ли кара да ходиш до магазина и по-близка ли е с теб отколкото с другите момчета ?

Охо... Много изобретателни жени а ? Спокойно ще дойде моментът в който ,ще те накара да и купиш цигарки,кафенце,някоя друга нейна прищявка ... и изведнъж се оказва, че само и тичаш след г*за.Всички пикли обичат това, радват се че някои им е обърнал внимание (или поне е бил достатъчно глупав,че да им играе по свирката) и се възползват максимално от теб.Незнам какво очакваш да ти кажем в случея ? Всички отговори биха били негативни ! Защото е смешно да се правите на луди, само и само за да имате "връзка" за 1-2 седмици която ще свърши в момента, в който откажеш да и тичаш след г*за ! Така че сам си решаваш,въпреки че няма смисъл да се занимаваш с глупости !.... :]
    [img][/img]

Egregious! Мега фен Аватара на burpp
    Град
    Някъде, където мисловната дейност надделява незнаниет
    Разбери сам

Супер фен Аватара на Stotii
    Накарай я тя да отиде до магазина и да ти купи презарвативи, и като се върне дали иска да и дадеш за да ги тествате

До автора....
    В моето училище на тези им викаме мулета...... .Попринцип най-големите загубеняци са това (не казвам ,че ти си загубеняк)
    Не се залъгвай ,тази кифла просто те използва.
    Според мен това "да си пробвам късмета" значи "да видя дали тряя маам крачоли до магазина и обратно".
    Другия път и кажи да дойде с теб

Голям фен Аватара на InloveAgain
    Град
    in Wonderland .. (:
    Иска да има слуга.
    Може би ти с нещо си й показал,че не ти е безразлична и тя може би се възползва

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Когато бяхме в училище съм карала съученици да ми купуват някои неща от магазина, защото ме е мързяло да отида... което в никакъв случай не значи, че съм си падала по тях.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Тя само мен ме моли,дори като и кажа да ми даде пари тя не иска и ми казва купи ми ти, нали си джентълмен но вече съм на мнение че се лигави.И с едно неввинно гласче ми казва " дай ми 1 мокра кърпичка да си избърша ръката".

Град
    Destiny Islands
    След известно време ще те кара и превръзки да й купуваш.
    Never Shout Never - The Past
    "I've been smoking the green
    Since i was merely fourteen
    Just to find an escape from this town
    That was so mean to me..."

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Ами приеми го ти си кученцето, което и ходи по гъза...честито!
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Не е така защото аз не и ходя по свирката, а тя продължава със заръките.

С риск да те нагрубя-толкова ли си тъп бе,момче?По-горе ти го казаха хората-използва те,най-вероятно защото я мързи и след като 1-2 пъти си й направил евалата (демек това,което иска) е решила,че няма да й откажеш и ще може винаги да те използва така.Моят съвет е следващият път да покажеш малко твърдост и да й кажеш като иска да отиде и сама да се купи квото й трябва,и то със нейни си пари.
    You laugh because I am different
    I laugh because you're all the same.
    ~Cliff Burton!<333
    ~Ronnie James Dio!<333

Ништо не съм и купувал като е искала нещо.Но тя си продължава , а пък мен ме боли фара. Отказвам й като ме кара и пак продължава.Да си продължава. На мен ми е интересно просто защо го прави като вече знае, че НЕ Й УГАЖДАМ.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Прати я ти до аптеката да ти купи презервативи. Като те пита за какво ти са, й кажи: "Да не земе да забременееш". Сериозен съм.
    Temet Nosce

벨야카

Супер фен Аватара на nymphadora
    Ахахаха,колко яко си те използва..

Ништо не съм и купувал като е искала нещо.Но тя си продължава , а пък мен ме боли фара. Отказвам й като ме кара и пак продължава.Да си продължава. На мен ми е интересно просто защо го прави като вече знае, че НЕ Й УГАЖДАМ.
    Ама как така "вече знае"?
    Ти преди угаждал ли си й?
    Ако преди си й угаждал, тя тогава те е възприемала като кученце и момче за всичко, което й слугува безропотно. С две думи - истински се е забавлявала с теб.

Сега ако си спрял да й угаждаш, тя няма да забрави какъв идиот си бил, така че едва ли й се вдигаш в очите - просто иска да те пробва отново като ти прави мили очички - да види дали няма да се подадеш за "последен"=пореден път ...

А ако никога не си й угаждал досега, може просто да иска да те дразни ;]
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на pilencaaa
    Няма нужда да се доказваме пред хора, които не вярват в нас..

Мега фен Аватара на sasha_90
    Твърде наивен си.Започни да се държиш на положение.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    само те използва,не си заслужава
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си