- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко пъти...?
Въпросът ми е към мъжката част ... Колко пъти не ден може да правите секс и през колко време ?
Знам че е индивидуално, но ако може някой съфорумец да сподели личния си опит ...
Задавам този въпрос защото след като с приятеля ми го направим веднаж... аз искам пак, разбира се след време... 2-рия път все трябва да го карам ... само се оправдава че е уморен или го е стах да не му стане.... Та реших да се консултирам с вас . (ако е от значение аз съм на 17 той на 19)
Мисля че съм достатачно атрактивна правим си и любовна игра преди това попринцип няма проблеми. Първите пъти си милех, че не е в настроение и наистина е уморен, но вече започна да се случва мн често.
ChuDq se na Kade ....?
Абе да ти кажа това може и да е Егоизъм ..... аз искам момичето ми да е задоволено ( един вид ми доставя удоволствие да доставям удоволствие....) не виждам причина да не го направи пак....освен егоизма .. той да си свърши пък ти дали си задоволена или не .... явно не го ебе ама ти си знаешПървоначално написано от ThinkerBell
![]()
Наистина е така, изморяваме се. Просто след като свършите без да го питаш го придърпай към себе си, веднага. Така го правя по 4-5 пъти, с по около минута пауза, без да ми спада. След втория път се издържа нереално много. Дори и да се дърпа го притисни.
Ехее, хайде изхвърли се много тука - 4-5 пъти през минута... Няма да го коментирам даже. Иначе 2 пъти през около 10-20 минути без абсолютно никакъв проблем, може и трети път след още 20-30 минути, но тогава наистина се губи тръпката, не толкова възможността.Първоначално написано от BIN
yupaa03, не се шегувам, истината ти говоря. Ако започнеш пак до 2 минути, преди да е спаднал, няма проблеми. Случвало ми се е да свърша 4 пъти за около 10 мин с изключително страстно момиче.
Ами гаджето ти е егоист. Доколкото знам е нормално мъжете след като свършат дори да им се доспи, но щом ти искаш още защо да не ти достави удоволствие при положение, че ще е удоволствие и за него. Пък и след първото свършване стават железни.. може да те лашка с часове, какво по-хубаво от това?![]()
Това да не му става е едно ,но ако трябва да го караш значи на момчето ти просто не му се прави секс.
Аз съм момиче ,но съм била с момче , с което го намправихме 11 пъти за около 10 часа . "Почивките" траеха около 10-15 мин (Аз лично се отказах след 7-мия път) . Както каза при всяко момче е индивидуално.
значи на тебе не ти стига секса? това се дължи на факта че ти си нимфоман или че приятеля ти нее чак толкова добър любовник? а относно него,значи при мен след секс(след като аз свърша) вобще ми се отщява секса и ми е неприятно ако продължавам може и с него да е така(естественно след около 2-3 часъ сичко си ми е наред желанието се връща и мога пак)
Лично мнение некарам никой да се съгласява!
Първоначално написано от TheLastAngel
И как сте го направили 11 пъти като ти си се отказала след 7-мия![]()
Обърнала се е на другата страна заспала, а човека си е продължил кат пич и сутринта й е казал колко пъти още да прибави към 7-те.Първоначално написано от RightHereRightNow
Една жена се изчервява пет пъти:
Първи път - когато й е за първи път
Втори път - когато изневери за първи път
Трети път - когато и платят за първи път
Четвърти път - когато тя плати за първи път
Пети път - когато тя плати и й върнат парите
ей,ама като напишете някоя такава смешка,нито на място,нито дори толкова забавна,започвам да се чудя за какво ви е тая глава![]()
а към темата: довейче,момчето ти или го помръзва яко...или просто след секс си го изтощила и наистина има нужда от малко реанимация![]()
![]()
![]()
20 мин след първия път мога без проблем пак. Третият път е мъка ако не са минали час-два. Иначе без гума не му трябват такива дълги периоди. Направо изчатква като усети, че е гол![]()