- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Страно заболяване
Баба ми му викаше гьзобол,баща ми, чист мързел, но само аз знам че не е това.Не мога да се концентрирам за 1 мин да седна и да уча само по някои предмети по които ми е интерестно мога да науча нещо.Винга мисля за нещо друго което ме притеснява.Няма час в които да не съм се загледал в нечие женско дупе или пък да съм до такава степен изнервен че да си мисля само как ще свърши часа и ще отида да пия кафе и да си изпуша цигарата. HELP![]()
![]()
![]()
Искам,Трябва и Мога но дали ще го направя не се знае
Баща ти е прав.. Мързелив и разсеян си си..Просто прави някакви урпажнения за концентрация или.. не знам..
Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..
Кажи на вашите да ти спрат нета ако наистина искаш да започнеш за учиш.Ще видиш как ще залегнеш над учебниците,като не остане какво друго да правиш вкъщи. Заболяването се нарича мързел.
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
+1Първоначално написано от ImmortalSportFreak
И аз смятам така
пубертет май му викат,да
не се изказвай неподготвен,прасе
Вика му се - Таралеж в гащи, копеле.
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
От годините е,но не си ли изградиш навици,и на 30 ще си такъв.
Абе дислексия е друго май..Първоначално написано от scrooper
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
И аз в училище бях така (без часта за заглеждане по задниците на хората де)... нулева концентрация, постоянна разсеяност... случвало ми се е да мисля, че отива към ADD (Attention Deficit Disorder)... Въпрос на воля е обаче да се стегнеш...в началото е ужасно трудно, после малко по малко се свиква... и сега ми се случва, но много по малко и вече мога да го контролирам...
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Майната му. Пубертет.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Нищо ти няма, просто не ти e интересно учиш и е нормално.