- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ТОЪЙ СКЪСА С МЕНЕ!!!!!!!!!!!!!!! ;(
КАКВО ДА ПРАВЯ МНОГО ГО ОБИЧАМ БЯХМЕ ЗАЕДНО 6 МЕСЕЦААА И БАМ СКЪСА С МЕНЕ ЗАРАДИ НИ ЩО ДОР ИНЕ МИ ПОЯ СТНИ ПРИЧИНА МОЖЕ БИ СИ ИМА ДРУГА НО АЗ ГО ОБИЧАМ НЕ МОГА ДА ЖИВЕА БЕЗ НЕГО КАКО ДА ПРАВЯ ТОЙ СКЪСА!!!!!!!!!!!!!??????????????? АЗ НЕ ИСКЪМ ТАКА ИСКАМ ОТНОВО ДА СМЕ ЗАЕДНО ДА Е МОЙ ДА ГО ЦЕЛУВАМ И ТО ТОЧНО ПРЕДИ КОЛЕДА ХУБАВ ПОДАРЪК;( ;(
![]()
HELP ???????????????????????////
;( ;( ;(
ИЗПОЛЗВАЧ . .
Абе.. не ви разбирам с това "Не мога да живея без него, той ми е всичко.." и т.н. бла,бла.. пълни глупости !
Не е първия, не е и последния, живееш си живота и тва е. А и щом те е резнал и не е казал защо, не разбирам кво толкова ревеш за него..
Дрън-дрън
Кухнята - ножа - вените - край на проблемите.
Човек трябва да преживее и големи разочарования в живота си...Приеми го като ''повече опит от преди''
Крещи - режи - плачи - умриПървоначално написано от SemperFidelis
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Първоначално написано от Moderatorius
![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Първоначално написано от Moderatorius
![]()
Ами какво да ти кажа, любовта е кофти нещо. Имаш две опции, който според мен са единствени. Първата е да изчакаш малко и той ще се върне сам, а другата е да легнеш на кревата да си гушнеш възглавницата да поревеш хубаво и после да излезеш навън с приятели за да се разведриш.![]()
Ми най-голямото чудо за ся е да си среже вените май май.. - ''самоубийство"Първоначално написано от Moderatorius
![]()
![]()
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Може да е заради това ,че не си грамотна![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
МАЛЕ И АЗН Е ЗНАМ КОШЕ ПРАЙШ ТОЯ БАСИ БОКЛУКА КАК ТАКА ЩЕ ЗАРЕЖЕ ПРОСТО ГЛАВАТА МИ НЕ ГОПО БИРА !!!!!?????
Т'ва предполагам е няк'ва иронияПървоначално написано от fenastz
![]()
![]()
Ох бях в същото положение преди около 1 седмица..Ревах ,не ядях и тнн..И за какво за нищо..Не е първия ,не е и последния..Ще има много след него..И неделя миналата седмица всичко стана толкоз неочаквано ,че отново се събрахме и пак ходим..Така ,че ако обичаш силно пусни го на свобода,ако те обича само ще се върне при теб..Е при мен така е и стана ..Успех и наи -важното не се сдухваи ,излизаи с приятели ,разсеиваи се и тн..![]()
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
+Първоначално написано от miminko
И аз ти обещавам!
Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!]
..
Кико
Не искам да ти става гадно,ама не те заряза само преди Коледа..ами Стефановден,Нова Година,Васильовден,Богоявл ение,Ивановден,Антоновден, утьо Маринкинден,аууу ако се замислиш..свети Валентин идва и ще си сама..лелеее,а всички други ще гушкат половинките си..С една дума ЗАПРИ СА!
Първоначално написано от Rebus
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ам Никулден същоооо
ПП-пишеш ужасно,струваш ми се тъпа,лигава,недорасла-още причина защо те е отрязал? И стига си се халосвала
ходили сте 6 месеца и вече ше умираш? Пф баси престореното![]()
..but sometimes it's hard to tell in the dark, who owns my heart...
Не мисля, че 6 месеца са малко ... сообено ако са се обичали ...Първоначално написано от Daamn
Мила,всички сме минали през това,наистина е тежко,но това,което не ни убива,наистина ни прави по-силни. Ако въпреки това все още искаш по някакъв начин да го спечелиш,направи се,че не ти дреме и че си си намерила друг. Сериозно,момчетата се хващат и те искат обратно за 0 време :P Късмет миличка
Или просто да спре да го взима навътре, защото той няма да и е последния в никакъв случай и не заслужава да плаче за него.Първоначално написано от burpp
Я по-ведро! Излез навън.. отидете някъде с приятели и недей да се тормозиш заради него.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...