Искам да предложа нещо - възможно ли е да направите така, че автоматично в подписите на потребителите да слагате от кой пол са: примерно да пише в тях "Женско съм" или"Момче съм" и т.н. или да направите това като задължение за потребителите, знам ли!??Знам, че всеки си решава какво да пише в подписа, но всеки се бърка за другия дали е момче или момиче, а в някои теми е нужно да знаеш кой какъв е!
![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
На мен лично идеята ми харесва дано и модераторите да я харесат..)
Женско съм..
Защо трябва да е в подписа? Може да е под името, примерно.
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Идеята на форумите е потребителите да си бъдат анонимни. Във Интернет, всеки има личното право да избере каква част от информацията за себе си да разкрие. Кои сме ние да им го отнемаме?
В тоя ред на мисли, забравете за модификации, в които да задължаваме потребителите да си пишат истинските имена, годините, пола, семейното положение и прочие. Всеки потребител решава сам за себе си дали да сподели товаИ стига сте живели във форумите.
Освен това, специално за пола: в българския език има различни окончания за мъжки и женски род. Научете се да ги употребявате и разпознавате.
При темите, в които е наложително да се знае възраст, пол или нещо друго (това са темите, които съдържат наистина проблем), авторът често се сеща сам да каже. Ако ли не, подканете го![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Абе к`ви са тия глупости, как ще задължиш някой да си пише пола ?!
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Не може ли да се показва информацията, която човек се е съгласил да му показват? Да речем, под името да пише:
Mommichety96
TheAssAssin
Edi-koi-si
И какъв по-точно е смисълът?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Да не говорим, че, ако не всеки иска да си напише пола, това се води дискриминация...
Е това па мене много ме дразни! Някой да ми избира подписа!
След като ти бъркът пола значи проблема е в тебе и трябва сама да се оправяш!!!Първоначално написано от MeLikesPie
ПС: Никой не може да знае дали личната информация предоставена е истинска или не...
Speed 3 Axela
Добре, бе, айде да не се правим на важни, за мене лично не е нужно тва, ама е полезно... И понеже нашите съфорумници може да останат недоволни, ето и друга идея:Първоначално написано от NawleK
П.С. Ако нямаш интерес към темата, не коментирай...Mommichety96
TheAssAssin
Edi-koi-si
Ами идеята никак не е лоша, но при условие, че всеки може да си избере дали да се показва пола му или не, защото предложения вариант с "Пол: Не казвам" е малко страннен!![]()