.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Град
    там където белите мечки слизат на ръчна
    след като пускаш проблема тук , смятай къв приятел имаш Тегли му една ... и си намери някой който ще те разбира и ще е внимателен с теб в такива ситуации. Трябва да се правят компромиси и от двете страни, но в случая "прителя" ти е идиот . Просто е трябвало да иде до банята за 5 мин и да се върне да те утеши

Re: Как ще коментирате това ...

Цитирай Първоначално написано от christina98877
    С приятеля ми вчера решихме да правим анален иии почнахме обаче аз нещо не бях на кеф .. просто съгласих се първоначално но след това се отказах .. при което той ми каза " мии добре тогава , нали нямаш нищо против да си ударя една чикия" ... ии почнаааа разбирам че е се е възбудил и го е искал но аз лежах няква намусена ,, тъжна .. а той ... се самозадоволява..
    много се ядосах.. просто ми стана гадно.. вие как бихте коментирали тази постъпка ....
    Kво се чудиш ма? Като си се съгласила си поемаш последствията, трябвало е да те наебе на задна без твое съгласие!

Цитирай Първоначално написано от Greennight
    Еми гадно е постъпил,смисъл можеше да продължите вагинален,ама ти като нямаш желание за секс той незадоволен ли да стои
    +1...много добре си е направил човека
    Понякога хората казват неща,които не мислят,които не могат да върнат.Понякога правим неща,които не можем да променим,и сами се подлагаме на болката.

Повече от фен Аватара на Wikzinka
    Град
    YouR PinK DreAmS
    Цитирай Първоначално написано от Bastard
    според мен най-добре щеше да бъде да кажеш на пича че нямаш настроение и да го отложите за друг път а не да си мълчите и да си правите мръсно след това ..
    според мен и двамата сте постъпили глупаво
    Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!

Цитирай Първоначално написано от TheLastAngel
    Според мен си е чист инат. Направил го е нарочно, защото му е станало тъпо ,че ти не даваш. Сигурно е очаквал че ще го съжалиш един вид и ще се съгласиш. Да не ти пука !
    и това може да е, но и ти си го отрязала много гадно......
    Понякога хората казват неща,които не мислят,които не могат да върнат.Понякога правим неща,които не можем да променим,и сами се подлагаме на болката.

Супер фен Аватара на Shia
    И аз да съм, и аз бих си набила една чикия в протест като не ти се прави не го започвай или му кажи поне "искам да се гушкаме" или "защо не ми покажеш какво може да прави езикът ти" и да се настроиш или ,ако все пак не искаш масажирай го по члена,покажи му внимание ласки,не да си стоиш някаква изтръпнала и да се мусиш,по време на охажване няма мусене...

Фен
    Град
    Дряново
    Еми като не си му дала дупката кво да прави момчето. Ще пере сухите чикии и толкоз. Заради такива като вас си скъсваме пишките да люштим......Гадни сте !
    Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
    Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?

Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от Shia
    И аз да съм, и аз бих си набила една чикия в протест като не ти се прави не го започвай или му кажи поне "искам да се гушкаме" или "защо не ми покажеш какво може да прави езикът ти" и да се настроиш или ,ако все пак не искаш масажирай го по члена,покажи му внимание ласки,не да си стоиш някаква изтръпнала и да се мусиш,по време на охажване няма мусене...
    +++!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си