- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как ще коментирате това ...
след като пускаш проблема тук , смятай къв приятел имашТегли му една ... и си намери някой който ще те разбира и ще е внимателен с теб в такива ситуации. Трябва да се правят компромиси и от двете страни, но в случая "прителя" ти е идиот
. Просто е трябвало да иде до банята за 5 мин и да се върне да те утеши
Kво се чудиш ма? Като си се съгласила си поемаш последствията, трябвало е да те наебе на задна без твое съгласие!Първоначално написано от christina98877
+1...много добре си е направил човекаПървоначално написано от Greennight
Понякога хората казват неща,които не мислят,които не могат да върнат.Понякога правим неща,които не можем да променим,и сами се подлагаме на болката.
според мен и двамата сте постъпили глупавоПървоначално написано от Bastard
Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!
и това може да е, но и ти си го отрязала много гадно......Първоначално написано от TheLastAngel
![]()
Понякога хората казват неща,които не мислят,които не могат да върнат.Понякога правим неща,които не можем да променим,и сами се подлагаме на болката.
И аз да съм, и аз бих си набила една чикия в протест като не ти се прави не го започвай или му кажи поне "искам да се гушкаме" или "защо не ми покажеш какво може да прави езикът ти" и да се настроиш или ,ако все пак не искаш масажирай го по члена,покажи му внимание ласки,не да си стоиш някаква изтръпнала и да се мусиш,по време на охажване няма мусене...
Еми като не си му дала дупката кво да прави момчето. Ще пере сухите чикии и толкоз. Заради такива като вас си скъсваме пишките да люштим......Гадни сте !
Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?
Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.